Özgür Koleji’nde şenlik havasında Pİ günü

Özgür Koleji’nde şenlik havasında Pİ günü
​​​​​​​Kurulduğu günden itibaren eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan Özgür Koleji’nde “Pİ Günü” etkinliği gerçekleştirildi. Öğretmen Ferda Çetin’in koordinesinde hazırlanan program, renkli görüntülere de sahne oldu.

Kurulduğu günden itibaren eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan Özgür Koleji’nde “Pİ Günü” etkinliği gerçekleştirildi. Öğretmen Ferda Çetin’in koordinesinde hazırlanan program, renkli görüntülere de sahne oldu.

ŞENLİK HAVASINDA GEÇTİ

Kırıkkale’de eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren Özgür Koleji’nde gerçekleştirilen ‘Pi Günü’ etkinlikleri şenlik havasında geçti.  Matematikte kullanılmakta olan sabit Pi sayısı anısına, 1988 yılından bu yana Dünyada her yıl kutlanan Pi Günü Özgür Koleji’nde de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Öğretmen Ferda Çetin’in koordinesinde hazırlanan program, renkli görüntülere de sahne oldu.

GÖSTERİLERE BÜYÜK ALKIŞ

Okulun konferans salonundaki etkinliğine, CHP Milletvekili Ahmet Önal, Özgür Koleji yetkilisi Meylin Alkanlı, Okul Müdürü Ali Doğan, Özgür Koleji öğretmenleri, veliler ile çok sayıda davetli katıldı. Öğrenciler tarafından sergilenen gösteriler, büyük alkış aldı. Pi sayısı hakkında karşılıklı renkli atışmalar ve çeşitli görsellerle etkinliği renklendiren öğrenciler, Pİ sayısının insan yaşamındaki etkisinden de bahsettiler.

SERGİNİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

3/A sınıf öğretmeni Ferda Çetin ve öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler, veliler tarafından takdir topladı. Çetin, “Matematikte kullanılmakta olan sabit Pi sayısı anısına, 1988 yılından bu yana Dünyada her yıl 14 Mart tarihlerinde Matematikçiler tarafından kutlanan Pi Günü Okulumuzda çeşitli etkinliklerle icra edildi. Bugün bizleri burada yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkür ederim. Okul yönetimimizin bu gibi etkinliklere de önem vermesi bizim için büyük mutluluk vericidir” dedi. Gösterilerin sonunda Pİ sayısı hakkında yapılan resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: İl Gazetesi


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.