Özel DermaClinic ile Cilt Benlerine Son!

Özel DermaClinic ile Cilt Benlerine Son!
 Haber Merkezi
Cilt bakımı oldukça önemlidir. Vücudun dış tabaka kısmını oluşturan cilt bakımı özenle ve en doğru ürünler ile gerçekleştirilmektedir. Canlı görünüme sahip olmak isteyen kişiler nemlendirici ürünler sayesinde daha sağlıklı görünüme sahip olmaktadır.

Peki, vücutta görüntüsünden rahatsız olunan benler için hangi işlemler olmaktadır? Ciltte bulunan lekeler içinde çeşitli tedavi yöntemleri uygulanmaktadır.

Cilt doktoru Bursa Derma Clinic Dr. Fatma Özel uyguladığı başarılı sonuçlarla “Ben Aldırma, Cilt Beni Aldıtma” konusunda Bursa’nın en iyileri arasında yer almaktadır.

Son zamanlarda en çok tercih edilen ve araştırılan yöntemlerden ben aldırma (cilt beni) işlemi oldukça merek edilmektedir. Benler vücutta zararsız olarak bulunmaktadır. Bazı benlerin görüntüsü hatta yüz bölgesindeki olan benler rahatsız edebilmektedir. Görüntüsünün kusursuz olmasını isteyen ya da rahatsızlık duyan kişiler tarafından ben aldırma (cilt beni) işlemi tercih edilmektedir.

Benlerin Oluşum Nedenleri?

Benlerin sayısını genetik yapısı belirlemektedir. Benlerin vücutta sayılarının çok fazla olması kanser riskini ortaya çıkarabilmektedir. Benler ciddiye alınması gereken durumlar olduğundan dolayı ben aldırma (cilt beni) işleminin yapılması önerilmektedir. Benlerin vücutta bulunması durumunda güneş ışınları, kimyasal faktörler gibi durumlar ile ciddi sorunlara yol açabilmektedir.

Tehlikeli Durumda Olan Benler

Benlerin oluşumları genellikle doğuştan veya sonradan meydana gelmektedir. Benlerin oluşumları ve boyutları riskleri ile bilgi vermektedir. Benler konusunda uzman hekim tarafından incelenmesi ve takip edilmesi gereken durumlar olabilmektedir. Benlerin sonradan ortaya çıkması ve büyüme durumu gösteren benler risk grubunda olan benler olabildiği unutulmamalıdır. Benlerin alınmasının sakıncalı olduğu düşüncesinin tersine aslında vücutta duran benlerin bulunması ile kanser riski olabileceği bilinmektedir.

Tehlikeli olabilen benler olarak;

- Simetrik olmayan benler
- Koyulaşan benler,
- Çapı kısa sürede büyüyen benler,
- Yüzey kısmı kabarık olan benler,
- Ben çeşitleri olarak benzerlik gösteren benler risk grubu altındadır. İyi huylu olabileceği gibi kötü huylu benlerinde olabileceği unutulmamalıdır.

Benler Aldırılabilir Mi?

Ben aldırma (cilt beni) işlemleri yapılabilmektedir. Özellikle yüz kısmında bulunan ve görüntü olarak rahatsızlık duyulması ile ben aldırma (cilt beni) işlemleri gerçekleşmektedir. Benler kesi veya lazer işlemleri ile gerçekleştirilen ufak işlemlerdir. Ameliyat gerektirmeden kolaylıkla gerçekleştirilir. Yapılan müdahalenin 5 ila 10 dakika gibi kısa sürede gerçekleşmektedir. Önemli konu uzman kişinin doğru teşhis ile işlem gerçekleştirmesidir. Ben aldırma işlemi sonrasında leke ve veya iz kalması yapılan işleme göre farklılık göstermektedir.

Ben Aldırma İşlemi Sonrası İşlemler?

Ben aldırma (cilt beni) işlemi hafif ve ağrısız gerçekleşmektedir. Lazer sistemi ile yapılan işlemlerde hafif izler kalma durumu ile daha sonrasında seansla geçirilmesi sağlanmaktadır. Ben aldırma (cilt beni) oldukça güvenli işlemdir. İşlem sonrası hafif kaşıntı ve döküntü olabilmektedir ve daha sonrasında cilt normale dönmektedir. Ben aldırma aşamasında herhangi bir acı durumu olmamaktadır. Lazer tedavi yöntemi sırasında işlemin yapılacağı bölgeye uyuşturucu krem sürülmesi ile acı hissi oluşması engellenmektedir. Vücutta hatta yüz bölgesinde rahatsız olunan benlerden kolaylıkla ve ağrısız şekilde kurtulmak mümkündür.

Bursa’da yaşayan okurlarımız için önerebileceğimiz Cilt Bakımı Bursa Derma Clinic, bu alanda Bursa’nın en iyi cilt doktorları arasında yer almaktadır.

www.dermaclinic.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.