Özdem’den Gazetekale’ye ziyaret 

Özdem’den Gazetekale’ye ziyaret 
Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, yaptığı yatırım çalışmalarıyla halkın takdirini toplamaya devam ediyor. 7’den 70’e herkesin sevgisini kazanan Özdem, “Milletimize karşı asla gizli işlerimiz olmadı"

GAZETEKALE AİLESİNE BAŞARI TEMENNİSİ 
Kırıkkale’de medya sektöründe başarılı çalışmalara imza atmaya devam eden Gazetekale’ye siyasi ve bürokrasi alanında ziyaretler her geçen gün artarak devam ediyor. Bu kapsamda Delice’nin başarılı Belediye Başkanı Turgut Özdem, Yahşi Medya Ajans Başkanı Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ve Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yahşi ve Gökdemir, Özdem’e teşekkür etti.

ŞEFFAF BELEDİYECİLİKLE ÇALIŞIYORUZ 
Delice’de yaptıkları ve yapacakları çalışmalardan bahseden Özdem, milletine karşı asla gizli saklı işleri olmadığına vurgu yaptı. Özdem, “Şeffaf belediyecilik anlayışıyla halkımıza en iyi hizmeti sunmanın çabasındayız. Allah’a çok şükür ilçemizde önemli çalışmalara imza atıyoruz. Halkımızın vermiş olduğu bu görevi en iyi ve layıkıyla yerine getirmenin çaba ve gayreti içerisindeyiz” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.