Özdem: “Hem borcu öderiz hem hizmete devam ederiz”

Özdem: “Hem borcu öderiz hem hizmete devam ederiz”
Kırıkkale’nin Delice ilçesinde vatandaşlara yönelik önemli hizmetler yapmak acıyla çalışma gerçekleştiren Belediye Başkanı Turgut Özdem, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile belediyenin geçmiş dönemine ait elektrik borcu geldiğini söyledi.

Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, göreve geldiği günden bugüne kadar hem belediyenin borcunu ödediğini hem de ilçelerine hizmet yaptıklarını söyledi. Göreve geldiği ilk günden bu zaman dilimine kadar yaptığı başarılı çalışmaları ile Delicelilerin sevgisini kazanan Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, birçok projeyi Delice sakinleri ile buluşturdu. Verdiği sözleri yerine getirerek hizmet odaklı çalışmalarına imza atmaya devam eden Başkan Özdem, “Kırıkkale’nin incisi Delice hayata geçirdiği birçok başarılı proje ile sadece Kırıkkale’nin değil Türkiye’nin de göz bebeği oluyor” diye konuştu.

 

2014 yılında görevi yüklü bir borçla teslim aldıklarını söyleyen Başkan Özdem, “2014 yılından bugüne kadar hem Delice Belediyemizin borcunu ödedim hem de yapacağım hizmetleri yaptım. Borcumuz var diye ilçemize hizmet yapmayız demedik. Tam borçlarımız bitti derken 1997 -2008 yıllarına ait 600 bin TL elektrik borcu geldi. Allah’ın izni ile biz bu borcumuzu da zamanın da öderiz. Hem öderiz hem de en güzel şekilde hizmetimizi yaparız” diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.