Öz Sağlık İş’ten depremden etkilenen üyelere destek

Öz Sağlık İş’ten depremden etkilenen üyelere destek
Sağlık alanında önemli çalışmalar gerçekleştiren Öz Sağlık-İş Sendikası, deprem bölgelerine gerekli yardımların yapılması amacıyla mücadele sergiliyor.

BİRLİK VE BERABERLİKLE AŞACAĞIZ 
Öz Sağlık-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Murat Erduran, depremden etkilenen üyelerine desteğe devam ettiklerini belirtti. Şube başkanı Erduran “Nakdi yardımlar yarından itibaren, afet bölgesi ilan edilen 11 ilde bulunan Sendikamız üyelerinin hesaplarına yatırılmaya başlanmıştır. Depremden etkilenen üyelerimize toplam 70 milyon lira yardımda bulunuyoruz. Asrın felaketi olarak adlandırılan ve merkezi Kahramanmaraş olan depremlerden etkilenen üyelerimize yönelik Sendikamızın nakdi yardımları başladı. Nakdi yardımlar yarından itibaren, afet bölgesi ilan edilen 11 ilde bulunan Sendikamız üyelerinin hesaplarına yatırılmaya başlanmıştır” dedi. 

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ 
Başkan Erduran “Asrın felaketi sayılan ve 40 binin üzerinde can kaybına, 11 ilde yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerde devlet olarak, millet olarak, sivil toplum kuruluşları olarak yaraları sarmaya devam ediyoruz. Sendikamız Öz Sağlık-İş, depremin ilk gününden itibaren hem kurduğu kriz masası, hem yaptığı görevlendirmeler, hem de ilk etapta yola çıkardığı acil yardım tırları ile depremzedenin yanında oldu” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.