Otomobil sürücüsü yoldaki dev çukura düştü, hastanelik oldu

Kırıkkale’nin Etiler Mahallesi, 1206. sokak üzerinde yapımına devam edilen hızlı tren şantiyesinin tır yolu güzergahında trafik kazası meydana geldi. 

Gazetekale.com / Burak Çalışkan

ŞANTİYE ÇUKURUNA DÜŞTÜ
Edinilen bilgilere göre kaza, önceki gün 16.15 sıralarında Etiler Mahallesi 1206. sokakta meydana geldi. Yapımına devam edilen hızlı tren şantiyesinin tır yolu güzergahında açılmış olan dev çukuru görmeyen 71 AN 174 plakalı otomobilin sürücüsü Oruç Emre Duman (20), araçla birlikte çukura düşerek ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil servis ekiplerine ve 155’e bildirdi. Araç içerisinde sıkıştığı yerden güçlükle çıkarılan sürücü Duman, olay yerinde yapılan ilk tedavinin ardından Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırıldı. Duman’ın diz kapağından ve omuriliğinden yaralandığı bildirildi. 

DAHA ÖNCE ÇUKURUN KAPATILMASI İSTENDİ
Duman ailesinden alınan bilgilere göre, açılan bu çukura daha önce 4 otomobilin daha düştüğü öne sürüldü. Mahalle muhtarının ve çevredeki vatandaşların tepkisine neden olan çukur, daha önce de yetkili firmaya bildirilmesine rağmen herhangi bir işlem yapılmadığı görüldü. 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.