Otel odasında yaşanan akıl almaz olayın iddianamesi hazırlandı

Otel odasında yaşanan akıl almaz olayın iddianamesi hazırlandı
Geçtiğimiz ay Kırıkkale’de otel odasında akıl almaz bir olay yaşanmıştı. Kardelen Kamişli isimli kadın, gece yarısı uyandığında yatağında tanımadığı bir erkeği gördüğünü iddia etmişti. Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı olaya ilişkin bir iddianame hazırladı.

Geçtiğimiz ay Kırıkkale’de otel odasında akıl almaz bir olay yaşanmıştı. Kardelen Kamişli isimli kadın, gece yarısı uyandığında yatağında tanımadığı bir erkeği gördüğünü iddia etmişti. Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı olaya ilişkin bir iddianame hazırladı.

6 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR
7 Eylül 2020 tarihinde Kardelen Kamişli isimli kadın, Kırıkkale’de bir otel odasında S.M.S tarafından taciz edildiğini iddia etmiş ve söz konusu şahıstan şikayetçi olmuştu. Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olaya ilişkin bir iddianame hazırlandı. İddianamede S.M.S. hakkında ‘konut dokunulmazlığını ihlal etme, cinsel taciz’ suçlarından 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. 

İLK DURUŞMA 17 ARALIK’TA
Hazırlanan iddianamenin basında yer almasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Kardelen Kamişli, “İddianame bir şekilde basında yer aldı, nasıl ve kim tarafından iletildi bilmiyorum. Davaya ilişkin yöneltilen suçlar haberde yer aldığı haliyle doğrudur. 17 Aralık’ta ilk duruşma Kırıkkale Adliyesi’nde gerçekleşecektir. Desteğini esirgemeyen herkese yeniden çok teşekkür ederim.” dedi.

“CİNSEL SAİKLE HAREKET ETTİĞİ KANAATİNE VARILDI”
Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede ise şu ifadeler yer aldı; “Şüphelinin yaşanan olaylarda kasıtlı davrandığı kanaatine varılmıştır. Kişinin rızası olmadan otel odasına girmenin konut dokunulmazlığını ihlal suçunu oluşturduğu, şüphelinin gece vakti müştekinin odasına girip onu seyretmesi sonrasında ayakkabılarını ve ceketini çıkartması eylemleri ve odadan çıkmamak için ısrarcı olması eylemleri birlikte düşünüldüğünde, şüphelinin cinsel saikle hareket ettiği kanaatine varıldığı, bu haliyle şüphelinin üzerine atılı gece vakti konut dokunulmazlığını ihlal suçunu ve cinsel taciz suçunu işlediği anlaşılmıştır”

OLAY GECESİ NELER YAŞANMIŞTI?
7 Eylül 2020 tarihinde Kırıkkale’de bir otelde yaşanan olayda, Kardelen Kamişli isimli, Elektrik-Elektronik Mühendisi bir kadın iş için Ankara’dan Kırıkkale’ye geldi. Pazartesi günü 18.30 sularında otele giriş yapan Kamişli, işlerini hallettikten sonra 01.00 civarında uyumak için yatağa girdi. Saat 02.40 – 02.50 civarında bir anda uyanan Kamişli, daha önce hiç tanımadığı ve görmediği bir adamı yatağa oturmuş halde kendisini izlerken gördü. 

Anın şoku ve korkusuyla ‘Sen kimsin, burada ne işin var?’ diye bağıran Kamişli, söz konusu şahıstan ‘Sen Nurbanu’nun arkadaşısın, seninle konuşmam lazım’ cevabını aldı. “Nurbanu kim? Çık git odamdan” şeklinde karşılık veren Kamişli bu kez de, “Senen bir sigara aldım, onu içip gideceğim” cevabını aldı. Ardından otel odasında bulunan telefondan resepsiyonu arayan Kamişli, görevlilerden yardım istedi. Söz konusu şahıs ise görevlilerin arandığını görünce ceketini alarak odadan uzaklaştı. 

Resepsiyon görevlisi odayı kontrol edip kimseyi bulamamasının ardından oradan ayrıldı. Birkaç saniye sonra kapısı tekrar çalınan Kamişli, otel görevlisinin geri gelmiş olabileceğini düşünerek kapıyı açtı. Karşısında S.M.S.’nin durduğunu ve kendisine sessiz ol anlamında ‘Şşt’ işareti yaptığını gören Kamişli, kapıyı kapatarak kilitledi. Ardından 155’i arayarak polis ekiplerini olay yerine çağırdı. Ancak Kamişli’nin iddiasına göre, polis ekipleri S.M.S.’yi gözaltına almak yerine Kamişli’ya “İn arabadan da sizi barıştıralım” dedi. Bunun üzerine Kamişli, “Ne barışması memur bey, neden bahsediyorsunuz. Şikayetçiyim şahıstan” dedi. Daha sonra S.M.S. polis arabasına bindirildi. Kendi aracına binen Kamişli ise polis ekiplerini takip ederek Cumhuriyet Polis Merkezine gitti. Burada şahıstan şikayetçi olduğunu belirten Kamişli, hukuki süreci başlattı.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.