Osman Akbaş, Keskin'e vekaleten atandı

Osman Akbaş, Keskin'e vekaleten atandı
Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), seçimin yenilenmesine karar verdiği Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde, Vali Yardımcısı Osman Akbaş, belediye başkan vekili olarak görevlendirildi. Belediye başkan adayları da 2 Haziran'da yapılacak seçim için çalışmalarına başladı.

Kırıkkale Valiliği de Keskin'de Vali Yardımcısı Osman Akbaş'ı, seçime kadar belediye başkan vekili olarak görevlendirdi. Akbaş, ilk iş olarak sabah saatlerinde Keskin Belediyesi'nde görev yapan personel ile bir araya gelerek, seçime kadar ilçede çalışmaların aksamaması için talimatlarını verdi.

AK Parti'nin Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) yaptığı itirazlar üzerine Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde seçimlerin 2 Haziran 2019 tarihinde yenilenmesine karar verildi. 31 Mart Yerel Seçimleri'nde AK Parti'nin Keskin adayı Dede Yıldırım bin 800 oy alırken İYİ Parti adayı Necati Alsancak ise bin 806 oy ile yarışı önde bitirmişti. Yapılan itirazlar sonrasında YSK tarafından Alsancak'ın mazbatası iptal edildikten sonra alınan kararla 2 Haziran seçimlerine kadar Belediye Başkanlığına Vali Yardımcısı ve Özel İdare Genel Sekreteri Osman Akbaş vekalet edecek

Kaynak: DHA 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.