Ormanlar havadan ve karadan denetleniyor

Kırıkkale'de İl Jandarma Komutanlığı ve Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerince kentteki ormanlık alanlar, muhtemel yangınlara karşı hem havadan hem de karadan denetleniyor.

  • 3. Sayfa
  • 22 Ağustos 2022
  • 09:32
Ormanlar havadan ve karadan denetleniyor

DEVRİYE FAALİYETLERİNİ ARTIRDI 
Kent sınırlarında bir kısmı meşe, iğde ve söğüt ağaçlarından oluşan yaklaşık 40 orman ve ağaçlandırma sahası bulunuyor. Jandarma ekipleri, yangın riskinin yüksek olduğu bölgelerde Orman İşletme Müdürlüğü görevlileriyle koordineli şekilde düzenlenen devriye faaliyetlerini artırdı.


ARALIKSIZ ŞEKİLDE SÜRÜYOR 
Ekipler, Kent Ormanı'nda drone ile denetim yaparak, mesire alanında bulunan vatandaşlara, ormanlık alanlara girişlerin yasak olduğu, mesire alanı dışındaki yerlerde ateş yakılmaması ve çöplerin toplanılması gerektiği konularında uyarıda bulundu. Önleyici kolluk devriyelerince ormanların ve ağaçlandırma sahalarının 24 saat esasına göre denetim ve kontrolünün aralıksız şekilde devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: AA
 


İlginizi Çekebilir

Mutluluğunuz acıya dönüşmesin!

İlginizi Çekebilir

Çalınan eşyalar jandarma tarafından bulundu

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de marketlerde KDV denetimi

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

13072

Orhan Kılıç’tan 71 öğrenciye burs 

Milletvekili Kılıç: "Türkiye’nin Saadet Partisi’ne ihtiyacı var"

Kırıkkalelilere özel konser

Kırıkkale’de 73 bin trafiğe kayıtlı araç var 

Türkyılmaz, Eris varyantı şüphesiyle hastaneye kaldırıldı 

Faili meçhul hırsızlık olayları aydınlatıldı 

SIRADAKİ HABERLER