Olpak: “Hepimiz büyük bir aileyiz”

Olpak: “Hepimiz büyük bir aileyiz”
Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Olpak ve yönetimi tarafından taksici esnaflarına yönelik birlik ve beraberlik yemeği verildi.

KİMSEYİ AYIRT ETMEYECEĞİZ 
Geçtiğimiz haftalarda kongresini tamamlayan ve yeni başkan seçilen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Olpak ile yönetimi, taksici esnaflarına yönelik birlik ve beraberlik iftarı verdi. Herkese eşit mesafede hizmet anlayışıyla çalışacaklarını dile getiren Olpak, “Kimseyi ayırt etmeden, herkesin sorun ve taleplerine çözüm bulmak için bütün çaba ve gayretimizle çalışacağız. Çünkü biz hep birlikte büyük bir aileyiz” şeklinde konuştu.

ESNAFLARIN TAKDİRİNİ TOPLADI 
Beyaz Saray’da düzenlenen iftar yemeğinin oda bütçesinden değil, tamamen kendisi üstlenen Olpak, bu davranışıyla da taksici esnaflarının takdirini topladı.  İftar programına oda üyelerinin yanı sıra Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğiner, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İshak Gencer, Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci, siyasi parti il başkanları ve yöneticileri, oda başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

GELENEKSEL HALE GETİRECEĞİZ 
İftar sonrası konuşma yapan Başkan Olpak, “Hepimiz büyük bir aileyiz diyerek yola çıkmıştık. Bu yolda rabbim sizlerin desteğiyle buraları nasip etti. Bundan sonra da yine tekrar ediyoruz. Biz bir aileyiz, hep beraberiz ve biriz. Böyle bir güzel atmosferde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Birliğimizi, beraberliğimizi ve aile olduğumuzu dile getirmek için birlikte iftar edelim dedik. Bunu her sene geleneksel olarak yapmak istiyoruz. Birlik beraberlik içerisinde bu hizmeti devam ettireceğiz. Bana inanan bu yolda beraber yürüyen arkadaşlara, katılan herkese bir kez daha teşekkür ediyor, hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

BİRLİKTE OLMAKTA RAHMET VARDIR 
Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğiner’de iftarda bir konuşma yaparak “Birlik beraberlik en büyük ihtiyacımız olduğumuz şey. Peygamber efendimizin buyurduğu gibi birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır. Bizde bir olacağız, iri olacağız diri olacağız. Kırıkkale’de çok güzel bir birliktelik oluşmuş. Hemşerilerimiz bir araya gelmiş. Biliyorsunuz zor bir süreçten geçtik. Bu pandemi hepimizi çok yordu. Buradan şunun bilinmesini isteriz, Ankara-Kırıkkale hep biriz beraberiz. Her türlü maddi ve manevi olarak tüm hemşerilerimizin yanındayız. Olpak Başkanıma da böyle bir organizasyon düzenlediği için teşekkür ederim ” şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir  



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.