Öğretmenlere lisansüstü eğitim yapma imkânı

Öğretmenlere lisansüstü eğitim yapma imkânı
Kırıkkale Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında 2023 Eğitim Vizyonu ışığında öğretmenlere lisansüstü eğitim yapma imkânı için protokol imzalandı.

İŞBİRLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK

2023 Eğitim Vizyonu ışığında öğretmen ve okul yöneticilerinin, mesleki gelişim etkinliklerinin lisansüstü öğrenim ile desteklenerek yeni bir mesleki gelişim anlayış sistemi ve modeli oluşturma, yatay ve dikey kariyer uzmanlık alanlarını yapılandırma amacıyla 2023 Eğitim Vizyonu ışığında öğretmenlere lisansüstü eğitim yapma imkânı için protokol imzalandı. Kırıkkale Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında eğitim, araştırma ve danışmanlık konularında işbirliği gerçekleştirilecek.

KOLAYLIKLAR SAĞLANACAK.

Gerçekleştirilecek olan işbirliği amacıyla Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü ile Kırıkkale İl Mili Eğitim Müdürlüğü arasında il geneli lisansüstü eğitim protokolü imzalandı.

Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitü Müdürü Prof. Dr. İsmail Aydoğan ile Kırıkkale İl Mili Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi'nin imzaladığı protokol ile şube müdürü, okul müdürü, müdür yardımcıları ve öğretmenlerin eğitim alanında lisansüstü öğrenim almalarında kolaylıklar sağlanacak.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.