Öğrencilerden anlamlı bağış

Öğrencilerden anlamlı bağış
Kırıkkale Yenimahalle Şehit Ali Tonga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplum hizmeti kapsamında okul içinde “Kardeş Okulumuza Bir Kitap da Sen Hediye Et” kampanyası düzenlendi.

Kırıkkale Yenimahalle Şehit Ali Tonga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplum hizmeti kapsamında okul içinde “Kardeş Okulumuza Bir Kitap da Sen Hediye Et” kampanyası düzenlendi.

 

Yenimahalle Şehit Ali Tonga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kütüphanecilik Kulübü, öğretmenleri Cuma Orhan, Nefise Aktaş Dağ ve Edebiyat Öğretmeni Hülya Çelik rehberliğinde toplum hizmeti kapsamında okul içinde ‘Kardeş Okulumuza Bir Kitap da Sen Hediye Et’ kampanyası düzenlendi. Kütüphanecilik Kulübü öğretmenleri ve öğrencileri kitap bağışı kampanyası kapsamında altı ay boyunca toplanan 260 ilköğretim düzeyindeki kitabı Şehit Ahmet Duman İlkokulundaki minik kardeşlerine ulaştırdı.

 

Etkinlik kapsamında toplanan kitaplar kolilere konularak hediye paketi haline getirildi. Koliler Okul Müdürü Hatice Özdemir, kulüp öğretmenleri ve öğrencileri tarafından kardeş okula, Ahmet Duman İlkokuluna götürüldü. Elleri kolilerle dolu öğrencileri, öğretmenleri kapıda Ahmet Duman Okul Müdürü Şeref Kılıç, idareci ve öğretmenleri karşılanırken, öğretmenler odasına getirilen koliler öğrenciler tarafından büyük bir heyecanla açıldı. İçindeki hikâye kitaplarını gören minik öğrenciler sevinçlerini öğretmenleri ve müdürleriyle paylaştılar. Öğrencilerinin mutluluğunu gören Okul Müdürü Şeref Kılıç, anlamlı kampanya için teşekkür etti.

 

Okul Müdürü Hatice Özdemir, bu kampanyanın amacının hem manevi değerlerimizden yardımlaşmayı hem de değişen, gelişen dünyanın olmazsa olmazı okuma kültürünü kendi öğrencilerine ve kardeş okulun öğrencilerine aşılamak olduğunu belirterek, bilim ve teknoloji çağının gereksinimi olan yeni nesillerin aydınlık yarınlara ulaşması için bu gibi etkinliklerin yayılması gerektiğini söyledi. Ayrıca kolileri açan minik öğrencilerden kitap okumaları sözünü almıştır.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.