O aileye AYBİMAŞ’tan yardım eli 

O aileye AYBİMAŞ’tan yardım eli 
Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesine bağlı Hacıbey Mahallesi’nde aylık 600 TL gelirle yaşam savaşı veren ailenin feryadına Aybimaş AVM sessiz kalmadı.

BU FERDAYA SESSİZ KALMADILAR 
Gazetekale olarak bugün gündeme getirdiğimiz Yahşihan Hacıbey Mahallesi TOKİ konutlarında 1+1 evde aylık 600 TL gelirleriyle yaşam mücadelesi veren Sayıner ailesine yardımlar gelmeye başladı. Sosyal medya üzerinden ailenin iletişim bilgileriyle kendilerine ulaşmak isteyen duyarlı vatandaşlarla birlikte Aybimaş yetkilileri de bu sese kulak verdi. Aybimaş Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayan, ailenin 1 yıllık gıda ihtiyaçlarını karşılayacaklarını açıkladı.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN HER ZAMAN YANINDAYIZ 
Aybimaş AVM olarak ihtiyaç sahibi ailelerin her zaman destekçisi olduklarını vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayan, “İhtiyaç sahiplerinin her zaman yanındayız. Bugüne kadar yaptığımız hiç bir hayır ve yardımı gün yüzüne göstermeden yapmış bulunmaktayız. Gazetekale aracılığıyla öğrendiğimiz ailenin de 1 yıllık gıda ihtiyacını karşılayacağımızı kamuoyu aracılığı ile belirtmek isteriz” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.