Niğde’de korkutan deprem!

Niğde’de korkutan deprem!
Niğde'nin Obruk Bor ilçesinde merkez üssünde 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yaşanan şiddetli depremde herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmazken, depremi hisseden vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.

KIRIKKALE’DE DE HİSSEDİLDİ 
Kahramanmaraş merkezli 11 il genelinde meydan gelen depremle birlikte Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde artçı depremler meydana geliyor. Niğde’nin Obruk Bor ilçesinde 5,3 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem, Kırıkkale dahil civar bölgelerde hissedildi. Kırıkkale şehir merkezinde ve çeşitli mahallelerinde depremi hisseden vatandaşlar kısa süreli panik yaşayarak kendini dışarıya attı. Bor ilçesinde yaşanan şiddetli depremde herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmazken, depremi hisseden vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. AFAD, “Niğde ili Bor ilçesinde saat 13:27’de 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi” açıklamasında bulundu. 

OLUMSUZ BİR DURUM BULUNMAMAKTA 
AFAD Başkanı Yunus Sezer, depreme ilişkin açıklamasında, "Niğde ilimizin Bor ilçesinde saat 13:27'de meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki deprem sonrasında, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir." ifadelerini kullandı.

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.