Mutlu öğrencilerin yuvası Süleymaniye Okulları 

Mutlu öğrencilerin yuvası Süleymaniye Okulları 
Kurulduğu günden bugüne, eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan yarınlar için büyük hayaller kuran öğrencilerin yuvası Süleymaniye Okulları, yeni döneme en iyi şekilde hazırlanıyor.

TECRÜBELİ KADRO, DOĞAL BAHÇE, BAŞARILI EĞİTİM
Yaklaşık 10 yıl önce Ankara’da eğitim hayatına başlayan ve Türkiye genelinde faaliyetlerini sürdüren Süleymaniye Okulları, 2 yıl önce Kırıkkale'de açtığı yeni şubesi ile eğitim imkanı sunuyor. Eğitim alanında tecrübeli öğretmenleri, geniş bahçesi, temiz ve ferah derslikleri, görsel sanatlardan dramaya, spor etkinliklerinden etütlere kadar birçok detayların düşünüldüğü Süleymaniye Okulları, 2022-2023 yeni eğitim takvimine sayılı günler kala bütün hazırlıklarını tamamlamış durumda. 

484 ÖĞRENCİYE HİTAP EDECEK KAPASİTE 
Milli ve manevi değerlerle donatılmış bir eğitim ikliminde, öğrencilerini her yönden hayata hazırlayan bir okul olarak eğitim kalitesini insanlarımıza sunan Süleymaniye Okulları, dünyaya yön veren eğitim anlayışıyla, ahlaki ve kültürel değerlere sahip, mensubu olunmaktan gurur duyulan, saygın bir eğitim kurumu olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Bahşılı ilçesinde faaliyetini sürdüren okulda anasınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik eğitimler veriliyor. Akademik, değerler ve yabancı dil eğitimleri, doğal bahçe, atölyeleri ile toplamda 484 öğrenciye hitap edecek kapasitede. 

HERKESİ OKULUMUZA BEKLİYORUZ 
Süleymaniye Okulları Müdürü Mehmet Yaşar Bağardı, “Yarınlar için hayal kuran tüm öğrencilerimizi kurumumuza bekliyoruz. Geleceğin hanımefendisi ve beyefendilerini yetiştirmek için gereken çaba ve gayreti en iyi şekilde sergiliyoruz. Bizler bütünsel eğitim olarak öğrencilerimizin zihinsel, duygusal, bedensel, sosyal, ruhsal ve dil gelişimlerini bütünsel olarak takip ediyor; profesyonel yönetim anlayışı, seçkin eğitimci ve değerli öğrencileriyle, son teknoloji ile donatılmış akıllı dersliklerde faaliyet gösteriyoruz.”.

YARINLARIN HANIMEFENDİ VE BEYEFENDİSİ YETİŞİYOR 
Müdür Bağardı, “Öğrencilerimizin almış olduğu yabancı dil eğitimi ile hızla gelişen dünyada etkin iletişim becerilerine sahip olması için; dil bilgisi kalıpları ve ezberci yöntemler ile değil; aktif ve akıcı konuşma ortamı sağlanarak çok yönlü dil gelişimi sağlanır. Akademik, sosyal ve kültürel birikimlerin, ahlaki kazanımlarla birleştirilmedikçe bir değer taşımayacağının bilinciyle, değerler eğitimine ayrıca önem veriyoruz. Bununla birlikte tüm öğrencisine helal gıda ve sağlıklı gıda hassasiyetiyle açık büfe sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve anasınıfı öğrencilerine ikindi kahvaltısı vererek fiziksel gelişimlerine katkı sağlamaktadır” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.