Miniklerden kardeş okula sevgi dolu mektup 

Miniklerden kardeş okula sevgi dolu mektup 
Kırıkkale'de ilkokul öğrencileri kardeş okul olarak belirledikleri deprem bölgesi Diyarbakır'ın Çınar ilçesindeki bir köy okuluna okul ihtiyaçları ile çeşitli hediyeler gönderdi.

DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM
Hazırlanan yardım kolileri, Millî Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlerinden Dursun Karakuş, okul idaresi ve öğretmenler tarafından Diyarbakır'a gönderildi. Türk Metal Mustafa Özbek İlkokulu öğrencileri "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında Diyarbakır'ın Çınar ilçesi Alabaş Köyü İlkokulunu kardeş okul seçti. Projesi kapsamında ilkokul öğrencileri tarafından başlatılan yardım kampanyasına, veliler, öğretmenler ve okuldaki diğer öğrenciler de destek verdi.

RENKLİ GÖRÜNÜTLER OLUŞTU 
Toplanan, defterler, kitaplar, tokalar, oyuncaklar, kalemler, toplar, çantalar ve daha birçok kırtasiye ve ihtiyaç malzemesi kolilere yerleştirildi. Kolilerin üzerine Türk bayrağı ve öğrencilerin kardeşleri için yazmış oldukları sevgi ve duygu dolu mektupları da koyuldu. Okul Müdürü Selami Pekdoğan düzenlenen etkinlikle ilgili bilgiler vererek, "Millî Eğitim Bakanlığımızın "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında okulumuzda, öğretmen arkadaşlarımızla, velilerimizle ve öğrencilerimizle neler yapabilir diye toplantılar düzenledik. Velilerimiz özellikle bu konuya çok duyarlı oldukları için yardımlar getirdiler. Gelen yardımlarla ilgili olarak Diyarbakır ilindeki köyümüze, kardeş okulumuza böyle bir yardımda bulunma teşebbüsünde bulunduk." dedi.

Haber: Burak Çalışkan 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.