Miniklerden anlamlı ziyaret 

Miniklerden anlamlı ziyaret 
Mustafa Necati İlköğretim Okulu 2/F Sınıfı öğrencileri İl Sağlık Müdürü Ağırtaş’ı ziyaret ederek, COVID-19 Pandemisi döneminde fedakarca görev yapan il genelindeki tüm sağlık personeli adına teşekkürlerini ilettiler

ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN ÖNEMLİ 
Okulun 2/F Sınıf öğretmeni Servet Çiftçi, öncülüğünde gerçekleştirilen ve 17 öğrencinin katıldığı ziyarette Ağırtaş, tüm minik öğrencilerin sorularını yanıtladı. Miniklerle keyifli bir sohbet eden Ağırtaş, daha sonra öğrencilere el yıkama ve dişleri fırçalamanın önemi hakkında bilgiler vererek gençlerimizin ülkemizin geleceği için ne kadar önemli olduğunu vurguladı. 


GELECEK İÇİN YÖN VERİYOR 
Öğrenciler adına konuşan sınıf öğretmeni Servet Çiftçi, “Çocuklarımızı siz kıymetli müdürlerimizle buluşturmamızın asıl nedeni öğrencilerimize gelecekleri açısından yön vermektir. Bu ziyaretler sayesinde hem çocuklarımız bilinçleniyor, hem de ilerleyen yaşlarında kariyer ve meslek seçimlerinde önemli katkılar oluşturuyorsunuz. Bizleri bu işlerinizin yoğunluğunda kabul ettiğiniz için teşekkür ederim” dedi. Çeşitli hediyeler ile minikleri uğurlayan Ağırtaş, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.