Minibüs şoföründen kadın yolcuya sözlü taciz!

Minibüs şoföründen kadın yolcuya sözlü taciz!
Kırıkkale’de vatandaşlar toplu taşıma araçlarına bindiklerinde kendilerine kötü davranan minibüs şoförlerinden bir hayli şikayetçi. Ahlaki değerli hiçe sayan minibüs şoförleri vatandaşı çileden çıkarttı.

TOPLUMA AYKIRI DAVRANIŞ

Kırıkkale’de toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşların, şehir içi ulaşımını sağlayan otobüs şoförlerinden şikayeti giderek artıyor. Bazı güzergahlarda otobüs şoförlerinin vatandaşa uygunsuz harekette bulunduğu ve toplu taşıma aracı içerisinde vatandaşla tartışarak, toplum kurallarına aykırı davrandığı iddia edildi.

CEZA ALSINLAR

Son olarak önceki gün Osmangazi-Başpınar seferi yapan bir minibüs şoförünün bir bayana oturma düzeni ile alakalı ileri geri konuşarak, tartışma çıkarttığı öne sürüldü. Toplumun ahlaki değerlerini hiçe sayan şoförün sinkaflı kelimeler kullandığı ve sözlü tacizde bulunduğu iddia edildi. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, yetkililer tarafından önlem alınmasını ve toplumun düzenini bozanların gerekli cezayı almasını istedi.

DURAĞA UĞRAMIYORLAR

Öte yandan otobüslerde yer bulamadığı için işine ve evine geç kalan insanlar, saatlerce beklediği halde durağa uğramayan otobüslerden de dertli. Vatandaşlar yolunu kısaltmak amacıyla duraklara uğramayan otobüslerden de şikayetçi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.