Mini mini birlere okuma şenliği 

Mini mini birlere okuma şenliği 
Eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan Mehmet Uzelli İlkokulu, öğrencilerine yönelik sosyal ve kültürel alanda etkinliklerini sürdürüyor.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU 
Yarınlar öğrenci hazırlayan, gelecekteki hayallerini kurmak amacıyla onlara eğitim alanında büyük katkı sağlayan Mehmet Uzelli İlkokulu, 2022-2023 eğitim ve öğretim döneminde öğrencilerine yönelik anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. 1-B sınıfında bulunan ve okuma-yazma öğrenen öğrencilere yönelik ‘Okuma Şenliği’ etkinliği düzenlendi. Renkli görüntülerin oluştuğu şenlikte sınıf öğretmeni Demet Ağaç, öğrencileriyle birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

GÖSTERİLER BÜYÜK ALKIŞ ALDI 
Etkinlikte öğrenciler düzenlenen etkinlikte öğretmenleri öncülüğünde hazırladıkları şiir ve müzikli oyun gösterilerini sundu. Minikler, birbirinden güzel gösterileri sırasıyla sahneleyerek hünerlerini sergilediler. Öğrencilerinin elde ettiği bu başarıdan dolayı mutlu olduğunu vurgulayan öğretmen Ağaç, öğrencilerine ve velilerine teşekkür etti. Öğrenci Rüzgar Kenan Eriş’in babası Selçuk Eriş ise, çocuklarının eğitiminde emek veren okul yönetimi ve öğretmenlere sonsuz teşekkür etti.

Haber: Burak Çalışkan / Özel Haber 

 

 


 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.