MHP’den Aybimaş’a büyük destek

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı, Aybimaş Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayan’a önceki gün yapmış olduğu BİM açıklamasına destek için yönetimi ile birlikte ziyarette bulundu.

‘AÇIKLAMALARI ESEFLE KINIYORUZ’

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye verdiği yanıtlarla büyük tartışma yaratan BİM CEO'su Galip Aykaç'a karşı tepki gösteren Aybimaş Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayan’a, MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı ziyaretiyle destek verdi. Gazetekale mikrofonuna konuşan Abalı, “Tüm kamuoyunun malumu üzerine, geçtiğimiz günlerde bir marketler zinciri CEO’su Galip Aykaç isimli şahsın bir takım basın açıklamaları gündem olmuştu. Biz bu açıklamaları esefle kınıyoruz. Haddi aşan birçok açıklama olmuştu. Biz Türk milletinin, devletinin her zaman yanında olan kadrolar olarak ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu konuya irademizi çok net ve sert bir şekilde tüm kadrolarımızla gösterdik.” Gazetekale.com

‘YANLARINDA OLMAK BOYNUMUZUN BORCU’

“Kimse kendisini devletin ve milletin sahibi sanmasın. Milletin tek sahibi, devletin tek sahibi vardır o da millettir. Milletin özü yine milletin ta kendisidir. Dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi ve kadroları da milletin özünü oluşturan kadrolardır. Devletin ve milletin her dara düştüğünde, her sıkıntısında bu kadrolar taşın altına elini koymuş kadrolardır. Dolayısıyla bugün Aybimaş Marketler zincirini ziyaret etme gereği hasıl oldu bizde. Çünkü bu hassasiyet gösterilen bu dönemde, kendisini ateşten bir gömlek üzerine giyerek bu sorumluluğu alan herkesin özellikle yanında olmak bizim de boynumuzun borcuydu. Kendilerine bu vesileyle çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten o gün yapmış oldukları açıklama; devletinin ve milletinin, memleketinin, halkının yanında durdukları bu tablo bizi onurlandırdı, gururlandırdı.”

‘ALLAH YOLLARINI BAHTINI AÇIK ETSİN’

“Devletinin ve milletinin yanında olan herkesin yanındayız. Bu aşamada da Sayın Ramazan Bey'e konuşmalarından, açıklamalarından ve göstermiş olduğu duruştan dolayı huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. Biz de bu vesileyle bunu bir icraata dökmek ve kendilerine teşekkür etmek için bugün buradayız. Allah yollarını bahtını açık etsin. Camiamız olarak destek veriyoruz. Diğer ticaretle uğraşan, bu kolda olan ve bu taşın altına elini koyan her esnafımızın, her ticaret erbabının, her firmanın da yanında olacağımızı buradan kamuoyuna bildirmek istiyorum. Huzurunuzda da tekrardan Ramazan Bey'e teşekkür ediyorum.”

Aybimaş Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayan ise Başkan Abalı’ya teşekkür ettiğini ve memnuniyetini dile getirdi.

Gazetekale.com


6390da155eaf9.murat-abali-aciklama-3.jpg

6390da27ad6a2.murat-abali-aciklama-1.JPG

6390da2d56e98.murat-abali-aciklama-6.jpg

6390da2e229f1.murat-abali-aciklama-4.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.