MHP’li Öztürk’ten CHP’ye Salvolar

MHP’li Öztürk’ten CHP’ye Salvolar
Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk; “Bugüne kadar Kırıkkale’de hiçbir kamu yatırımında imzası, hatta hatta söz sahibi dahi olamayan CHP Kırıkkale İl Yönetimi, su kesintisi bahanesiyle, aklınca taşra kurnazlığı yaparak, siyaseten puan toplayacağını düşünüyor.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk; “Bugüne kadar Kırıkkale’de hiçbir kamu yatırımında imzası, hatta hatta söz sahibi dahi olamayan CHP Kırıkkale İl Yönetimi, su kesintisi bahanesiyle, aklınca taşra kurnazlığı yaparak, siyaseten puan toplayacağını düşünüyor.” dedi.

KIRIKKALE ARTIK BU DURUMU BENİMSEDİ

MHP’li Öztürk TBMM’de yaptığı açıklamasında; CHP’nin Kırıkkale’de sadece laf cambazlığı ile siyaset yapmaya çalıştığını iddia ederek, Kırıkkaleliler’in bu durumu artık benimsemediğini ifade etti. Milletvekili Öztürk CHP’ye oy verenlerin; İl Başkanlığı’ndan ve milletvekilinden taleplerinin karşılıksız kaldığını üzülerek gördüğünü belirterek; “Biz de muhalefet milletvekiliyiz ama seçmenlerimiz, Kırıkkaleli hemşehrilerimiz için Ankara’yı seferber ediyoruz, özellikle de kamu yatırımları konusunda.” dedi.

CHP 90 MİLYON TL’LİK YATIRIMI HAFİFE ALAMAZ

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP Kırıkkale İl Başkanı’na da seslenen milletvekili Öztürk; “Aklınca Yahşihan’daki büyük çaba ve uğraşlarla hayata geçirilen 90 milyon TL’ye varan altyapı projesini hafife almaya çalışan CHP İl Başkanına soruyorum: “Sen hiç hayatında kamu yatırımına imza attın mı veya kamu yatırımı nedir bilir misin veya Kırıkkale’ye hiç kamu yatırımı getirdin mi?” diyen Öztürk; açıklamasına şu şekilde devam etti: “CHP İl Başkanı sosyal medya hesabından salgınla mücadeleden bahsetmiş, Mart ayından bu yana Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı ve bizler kapı kapı dolaşıp maske dağıtırken, 65 yaş üstü hemşehrilerimize erzak ve ihtiyaçlarını dağıtırken, çocuklarımızın yüz yapılarına özel maskeler tasarlattırıp ürettirerek dağıtırken, CHP Kırıkkale İl Başkanlığını sahada göremedik. Bugüne kadar salgınla mücadele konusunda da ciddi bir çalışmaları yok” dedi.

CHP’NİN İSTEMEZÜK ANLAYIŞI KIRIKKALE’YE ULAŞMIŞ

Açıklamasında Yahşihan’da en son altyapının 1992 yılında yapıldığını hatırlatan vekil Öztürk; “Tüm Yahşihan’da olduğu gibi, Yenişehir gibi devasa bir bina stoğunun da altyapı ihtiyacı çok acil vaziyettedir. 31 Mart yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışını tercih eden Yahşihan’ın bu tercihine hiç kimse saygısızlık yapamaz. Saygısızlık yapan gerek Yahşihan’da, gerekse Kırıkkale’de insan içine çıkamaz. Gerek Belediye Başkanımız Sayın Osman Türkyılmaz, gerekse bizler, daha önce görülmemiş bir büyüklükte kamu yatırımını Yahşihan’a kazandırmak adına gece gündüz çok uğraş ve emek verdik. Şimdi Kırıkkale’den bihaber birilerinin çıkıp da, 750 gün yerine 500 günde bitecek bu altyapı yatırımını ti’ye almaya çalışmasına müsaade edemeyiz. Şapka çıkarılıp masaya konacak, gerçekler konuşulacak. Bugün CHP’ye oy vermiş hemşerilerimiz bile bizlere gelerek, taleplerini iletiyorsa, sorgulanması gereken CHP il yönetiminin ta kendisidir. Diğer yandan; MHP’li hiçbir belediye başkanı, hiçbir zaman sahipsiz ve yalnız değildir. MHP’li belediye başkanlarının her daim ardında bizler ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin 7/24 desteği vardır.” diyerek, CHP il Başkanını Yahşihan’dan özür dilemeye davet etti.

24 HAZİRAN’DAN BU YANA KAZANDIRDIKLARINI AÇIKLASIN

TBMM’deki açıklamasında CHP’nin Kırıkkale’ye ne kazandırdığını da açıklaması gerektiğini belirten MHP’li Öztürk; “Şapka düştü, kel göründü misali sosyal medya hesabı üzerinden siyaset devri geride kaldı. CHP Kırıkkaleli hemşehrilerimize seçimlerden bu yana ne kazandırdığını açıklasın. Zira Yahşihan’daki altyapı yatırımı; güzide ilçemizin 80-100 yıllık geleceğinde altyapı yatırımını karşılayacak vaziyettedir. Sadece kanalizasyon yapılacakken; MHP’nin üretken belediyecilik anlayışıyla projeye hem yağmur suyu, hem de içme suyunu dâhil edilmiş ve projenin yüzde 20’si bitmiştir. Dünyanın hiçbir yerinde böylesi büyük bir altyapı inşasında elinde sihirli değnek yoktur. Elbette su boruları değişirken sular minimum süre için kesilebilmektedir. Ancak bunu da, kamu yatırımının ne demek olduğunu bilen bilir. Bu devasa projeyi hafife almaya çalışmak, cehaleti de gözler önüne sermektedir. Hem eli cebinde gezmek, hem de oy avcılığı yapmaya çalışanlara sesleniyorum: Önce Kırıkkale’ede bir dikili ağacınız olsun.” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.