MHP Kırıkkale Cumhur için İstanbul’da

MHP Kırıkkale Cumhur için İstanbul’da
MHP 81 il başkanı İstanbul’da Cumhur ittifakı adayı Binali Yıldırım’a destek ve oy istemek için semt semt kişi kişi çalışma yapıyor.

YILDIRIM’A DESTEK İSTEDİLER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin il başkanları ile yaptığı toplantıdan sonra il başkanları İstanbul’da hemşehrileriyle görüşerek Binali Yıldırım için oy istemekte. Bu minvalde 15-23 Haziran tarihleri arasında MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu’da çalışma ekibi ile İstanbul’da ilçe ilçe semt semt Kırıkkaleli hemşehrilerini işyerlerinde evlerinde yaptığı toplantılarda ziyaret ederek onlarla görüşerek ve Cumhur ittifakı adayı Binali Yıldırım’a desteklerini istiyor.

BÜYÜK ÖNEM ARZ EDİYOR

Kırıkkaleliler Derneği başta olmak üzere çeşitli derneklerle toplantı yapan Erdal Baloğlu “İstanbul Türkiye için büyük önem arz etmektedir. İstanbul’u Cumhur ittifakı mutlak surette kazanmalıdır. İstanbul Binali Yıldırım gibi bir ehil ele teslim edilerek daha güzel hizmetler almayı hak etmektedir. İstanbul ne idüğü belirsizlerin elinde kaybolup gidecek bir şehir değildir.

KIRIKKALE SEÇİMİ GİBİ ÇALIŞIYORLAR

Baloğlu, “İstanbul tarihiyle coğrafyasıyla kültürel dokusuyla bambaşka bir şehirdir. İstanbul’a geçmişte yapılan hatalardan da ders çıkarılarak yapılacak hizmetlerle dünya şehirleri arasında muazzam bir noktaya gelebilir” ifadelerini kullandı. Hemşehrilerine yaptığı ziyaretlerden olumlu dönüşler alan Baloğlu, Cumhur ittifakı kapsamında MHP Kırıkkale il başkanlığı olarak İstanbul seçimlerini kazanmak için büyük çaba sarf ettiklerini adeta Kırıkkale’de seçim varmış gibi çalıştıklarını da sözlerine ekledi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.