Meydanda vatandaşlarla iftar 

Meydanda vatandaşlarla iftar 
Kırıkkale Belediyesi 11 ayın sultanı ramazan ayında kurduğu iftar çadırı geleneği bu yıl da devam ediyor.

Meydanda vatandaşlarla iftar 

Kırıkkale Belediyesi 11 ayın sultanı ramazan ayında kurduğu iftar çadırı geleneği bu yıl da devam ediyor. Cumhuriyet Meydanında kurulan çadırda vatandaşlarla birlikte Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yüzlerce vatandaş ile aynı sofrayı paylaştı.

GÖNÜLLER BULUŞUYOR
Kırıkkale Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan iftar çadırında,  Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı,  Emniyet Müdürü Fahri Bulut AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan,  iftar yapmak için sıraya giren vatandaşlara yemek dağıttı. Kırıkkale’de Ramazan ayının bir başka güzel geçtiğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Bu Ramazan ayında da her yıl olduğu gibi iftar çadırımız hizmette ve burada her gün yüzlerce kişi ile birlikte ile iftarımızı açacağız. Aynı sofrada gönüller buluşacak” ifadesini kullandı. 

HEMŞEHRİLERİMİZLE OLMAKTA MUTLUYUZ
Başkan Saygılı “Hemşerilerimiz ile bir arada olmaktan dolayı mutluyuz. Ramazan-ı şerifimiz mübarek olsun. Ramazan Ayı’nın şehrimize, ülkemize, İslam Âlemi’ne ve tüm insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu. Başkan Saygılı ve Vali Tekbıyıkoğlu, aynı sofrayı paylaştıkları vatandaşlarla bir süre sohbet ettiler. İftar çadırında Oruçlarını açan vatandaşlar Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.