Mehmetçik Özaslan, vatani göreve hazır 

Mehmetçik Özaslan, vatani göreve hazır 
AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları eski Başkanı Halil Özaslan’ın kardeşi Nevzat Özaslan vatani görevini yapmak üzere dualarla askere uğurlandı.

RENKLİ VE DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI 
Vatani görevlerini yapmak üzere askere gidecek olan Nevzat Özaslan’ a eğlence programı düzenlendi. Programda asker Nevzat Özaslan ailesi, dostları ve akrabaları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Eğlence dolu gece de asker Nevzat Özaslan, babası Necdet, annesi Nurhayat ve ağabeyi Halil Özaslan gurur dolu duygusal anlar yaşadılar. Eğlence programının ardından İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar asker kınasını yaktı. 


HAYIRLICA GİDİP GELSİN İNŞALLAH 
Müftü Yaşar,  “Biz de üç durum da kına yakılır. Kına koça yakılır, günahlarımızın affı için Allah’ a kurban olsun diye. Kına gelinle damada yakılır, birbirlerine iyi baksınlar diye. Biz de kına askere yakılır, hasıl olursa canı pahasına vatanını ve imanını savunmak üzere kendisini vatana kurban etmesi üzerine şanlı askerlerimize yakılır. Askerlik, Peygamber (sav.) ocağıdır. Bu güzel vatanın her evladı şanla, şerefle ve gururla askerlik vazifesini icra etmektedir. Rabbim askerlerimizi, polislerimizi ve tüm güvenlik güçlerimizi korusun, kollasın ayaklarına taş değdirmesin inşallah” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.