Larva ilaçlama çalışmaları devam ediyor

Larva ilaçlama çalışmaları devam ediyor
Yahşihan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ilaçlama ekipleri, vatandaşların herhangi bir sorunla karşılaşmaması için ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ÇALIŞMALAR ARA VERMEDEN SÜRÜYOR
Vatandaşların rahat ve sağlıklı bir gün geçirmesi amacıyla Yahşihan ilçesinde bulunan tüm mahallelerde larvasit, açık alan, yeşil alan, çöp konteynerleri, gübrelik alanlarda çalışmalar yıl boyunca devam ediyor. Halk sağlığına yönelik çalışmaları kapsamında haşere ile mücadele çalışmalarını devam ettiren Yahşihan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü İlaçlama Ekipleri larvasit çalışmalarını sürdürüyor. 

KOKUSUZ İLAÇLAR VE TEKNOLOJİK ARAÇLAR KULLANILIYOR
İlaçlama ekiplerinin Yahşihan ilçesindeki çalışmalarını takip eden Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, yıl boyunca haşereyle mücadele çalışmalarını ara vermeden sürdürdüklerini söyledi. Yahşihan Belediyesi tarafından yapılan ilaçlama çalışmalarında Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan, çevreye ve diğer canlılara zarar vermeyen renksiz, kokusuz ilaçlar ve teknolojik araçlar kullanılıyor.

Haber: Burak Çalışkan
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.