Küfürsüz bir gelecek istiyorum

Küfürsüz bir gelecek istiyorum
Yahşihan ilçesinde bulunan Eryapı Sitesinde oturan Asım Apaydın, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a “Küfürsüz bir gelecek istiyorum” videosu göndererek ilçe genelinde küfüre engel olmak için farkındalık yarattı.

KÜFÜRE ENGEL OLALIM
Farkındalık oluşturmak için video çeken Asım Apaydın, Yahşihan Belediye Başkanı Osman
Türkyılmaz’a, “Ben küfürsüz bir site, küfürsüz bir gelecek istiyorum. Haydi, Eryapı, Haydi Yahşihan, Haydi Osman Başkanım desteklerinizi bekliyorum.” diyerek video gönderdi. Bunun üzerine Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz; “Sevgili Asım, mesajını aldım ve çok mutlu oldum. Bende senin başlatmış olduğun küfürsüz bir Yahşihan akımına destek veriyorum. Buradan Park ve Bahçeler Müdürümüz Onur beye sesleniyorum. Sevgili Onur lütfen park ve bahçelerimizde geleceğimizin teminatı gençler ve çocuklarımız için daha dikkatli bu alanlarda küfüre engel olalım. Sevgili Yahşihanlı hemşehrilerim, sizin de buradan sevgili Asım’ın başlatmış olduğu akıma destek vermenizi temenni ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” diyerek kampanya başlattı.

ÖRNEK OLMA VAKTİ
Yahşihan Belediyesinin parklarda ve tüm ilçede küfüre karşı gereken önlemleri alacağını belirten Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, birim müdürleri ile birlikte sosyal medya üzerinden farkındalık yaratan videolar çekerek, Yahşihan halkına bu konuda dikkatli olması için ricalarda bulundu. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz; “Küfürsüz parklar, küfürsüz sokaklar ve kısacası küfürsüz bir Yahşihan için tüm belediye personellerimiz elinden geleni yapacaktır. Sizlerden de ricamız bizlere destek olmanız. Haydi, Yahşihan, hep birlikte genç nesillerimize örnek olma vakti.” dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.