Kızılay’dan depremzedelere yardım eli 

Kızılay’dan depremzedelere yardım eli 
Kırıkkale Kızılay Şube Başkanlığı depremzedelere gıda, giyim, sıcak yemek ve eşya desteği veriyor. Ayrıca 900 depremzede aileye alışveriş çeki ile desteği sağlıyor. 

GIDA VE GİYİM YARDIMI YAPILIYOR 
Deprem bölgesine 5 adet yardım tırı, 1 adet araç, 2 destek personeli gönderen ve aşevi kuran Kırıkkale Kızılay Şube başkanlığı bölgeden Kırıkkale’ye gelen depremzedeleri de yalnız bırakmıyor. Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi depremzede ailelerine yuva olmaya devam ediyor. Şubemize müracaat eden depremzede ailelerin kayıtları yapılarak gerekli bilgileri alınıyor ve depremzedelerin taleplerine göre gıda, giyim, eşya, yakacak vb. yardımlar yapılıyor. 

EL BİRLİĞİYLE KALKACAĞIZ
Ailelerimize yapılan yardım ile ilgili konuşma yapan Türk Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa İşler, depremin büyük bir yıkıma neden olduğunu ve bu yıkımın el birliğiyle kaldırılacağını ifade ederek, “Depremin ilk anından itibaren Kızılay olarak ailelerimizin yanında olmaya devam ediyoruz.  Şubemize gelerek sıkıntılarını, ihtiyaçlarını bizlere bildiren kardeşlerimizin gıda, giyim, eşya, ısıtıcı, battaniye, temizlik malzemesi gibi birçok konuda destek oluyoruz bu kapsamda hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle toplanan yardımlar, depremzede aileler tespit edildikten hemen sonra ihtiyaç duyulan eşyalar depremzede ailelerin yerleştirildiği konutlarına götürülüyor.” 

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.