Kızılay, ihtiyaç sahiplerinin yanında 

Kızılay, ihtiyaç sahiplerinin yanında 
Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Kahramanmaraş depreminden dolayı Kırıkkale’ye yerleşen ailelere eşya yardımları aralıksız devam ediyor. 

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ 
Türk Kızılay Şube Başkanı Mustafa İşler, “Türkiye’de ve dünyada mazlumların ve gariplerin sığınağı olan Kızılay’ın bir mensubu olarak insanlığa hizmet etmek bizler için gurur verici.  Kızılay dünyada ve ülkemizde kanayan bir yara görse o yara iyileşene kadar elinden geleni yapmaktadır. Kızılay olarak yardıma muhtaç insanların her zaman yanında oluyoruz. Şubemize gelerek sıkıntılarını, dertlerini bizlere bildiren kardeşlerimizin evlerine ziyaretlerde bulunup dertlerini dinleyerek ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Bu hafta yine dara düşmüş ailelerimize yardım etmenin mutluluğunu yaşadık” dedi.

SICAK EVLERİNDE YAŞAMASINA VESİLE OLDUK
“İlimizde yaşayan ailelerimize eşya yardımlarımız aralıksız devam ediyor. Ailelerimizin dertlerini, sıkıntılarını dinledikçe bizlerde hayat hikayeleri karşında göz yaşları döküyoruz.  İhtiyaç sahibi ailelerimizin evlerini sıcak yuva yapmak için hemen harekete geçerek eşya eksikliklerini tamamlıyoruz. Eşya yardımlarımız karşısında bir hafta içinde ortalama 25 ailemizin yüzlerce eşya ihtiyacını gideriyoruz. Ailelerimize yaptığımız eşya yardımlarında kanepe, koltuk, halı, buzdolabı, çamaşır makinesi, perde, televizyon, masa, sandalye, ranza, yatak, yorgan, battaniye, ocak ve mutfak malzemesi yardımında bulunuyoruz” şeklinde konuştu. 


Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.