Kırmızı-lacivertlilerde transfer atağı

Kırmızı-lacivertlilerde transfer atağı
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, yeni sezon için hazırlıklarına başladı.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Eylül ayında başlaması planlanan 2022-2023 futbol sezonu hazırlıklarını sürdüren Kırıkkale Büyük Anadoluspor dış transferde atağa geçti. Kırmızı-lacivertli ekibin transfer komitesinin yaptığı görüşmeler sonucunda iki futbolcu ile sözleşme imzaladı. Teknik Direktör Nihat Baran Nezaretinde çalışmalarına devam eden kırmızı-lacivertli ekip diğer taraftan transferlerle güçlenmeye devam ediyor.

YENİ SEZONA SIKI HAZIRLANIYORLAR
Kulüp Başkanı Veli Uça başkanlığındaki transfer komitesinin yaptığı görüşmeler sonucunda 2 futbolcu ile daha anlaşma sağlandı. Forvet futbolcusu Cihad Ateş ve stoper futbolcusu Oğuzhan Malcı kendilerini kırmızı-lacivertli renklere bağlayan imzayı attı. Kırıkkalespor’dan yapılan açıklamada “Takımımız transfer çalışmaları kapsamında geçen sezon Fethiyespor’da Şampiyonluk yaşayan Forvet Oyuncusu Cihad Ateş ile anlaşma sağlamıştır. ” “Takımımız en son Ağrı 1970 Spor forması giyen başarılı stoper oyuncusu Oğuzhan Malcı ile anlaşma sağlamıştır” ifadelerine yer verildi.

Haber: Burak Çalışkan


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.