Kırıkkalespor’a büyük destek

Kırıkkalespor’a büyük destek
Hafta boyunca şimşeklerin yanında olduğunu gösteren 7’den 70’e bütün Kırıkkaleli, yarın oynanacak maç öncesi de takımına moral aşıladı. Kırıkkale Belediyesi önünde toplanan taraftarlar, Kırıkkale Belediyesi mehteran ekibiyle birlikte Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’na kadar yürüyüş gerçekleştirdi.

“Kırıkkale nerede biz oradayız, inanın çocuklar şampiyon olacağız” şeklinde slogan atan taraftarlar, futbolcuların koluna girerek, cadde boyunca yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüşe kulüp başkanı Harun Ulusoy, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, bazı kamu kurum il müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri de destek verdi.

 

Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulüp Başkanı Harun Ulusoy “Şehrimizin desteğine şampiyonlukla cevap vermek için Akşehirspor deplasmanına gidiyoruz. Yeni bir tarih yazacağımız, final niteliğindeki maçta herkesi yanımızda görmek istiyoruz. Bizlere sezon boyunca başta Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanımız Pevrul Kavlak olmak üzere taraftar gruplarımız, şehir halkımız büyük destek verdi, herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.