Kırıkkalespor’a 500 bin TL’lik destek

Kırıkkalespor’a 500 bin TL’lik destek
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor’a Kırıkkale Valiliği tarafından İl Özel İdaresi’nin bünyesinde olan ‘Dinek Yöresel Ürünler’ arasında sponsorluk anlaşması yapıldı.

DİNEK YÖRESEL ÜRÜNLER SPONSOR OLDU
2022-2023 futbol sezonuna sıkı bir şekilde hazırlanan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, transfer ve antrenman alanında kendisini iyiden iyiye güçlendiriyor. Her alanda olduğu gibi spor alanına da gereken desteği sağlayan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Fikret Karabudak Stadyumu’nda takımı ziyaret ederek moral desteği verdi. Ayrıca Tekbıyıkoğlu, İl Özel İdaresi bünyesinde bulunan Dinek Yöresel Ürünler ile yapılan sponsorluk anlaşması gereği takıma 500 bin TL destekte bulundu. Tekbıyıkoğlu, 500 bin TL’lik çeki, kulüp başkanı Veli Uca’ya takdim etti.

ŞEHRİMİZİN MARKASINI TAŞIYACAĞIZ
Teknik heyet, futbolcular ve kulüp yönetimi tarafından mutluluklar karşılanan bu destekten dolayı Kulüp Başkanı Uca, Vali Tekbıyıkoğlu ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Uca, “Takımımızın her alanda en iyi yerlere gelmesi amacıyla elimizden gelen mücadeleleri en iyi şekilde sergiliyoruz. Transfer konusunda da takım yönetimimiz üzerine düşen görevleri yerine getiriyor. Bizlere bu konuda destek olan şehrimizin yöresel markası Dinek markasını formamızın üzerinde taşıyacağımızdan dolayı gururlu ve mutluyuz” dedi.

DESTEĞİMİZ HER ZAMAN SÜRECEKTİR
Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un önemli başarılara imza atacağına inandığını dile getiren Vali Tekbıyıkoğlu, “Şehrimizin takımı, Kırıkkalespor’un başarısı için her zaman desteğimiz sürecektir. Bu sezon forma göğüs sponsoru İl Özel İdaremiz bünyesindeki Dinek Yöresel Ürünler A.Ş olacak. Hayırlı olsun. Şehrimizin spor, kültürel, savunma sanayi, eğitim, sağlık kısacası her alanda daha da ileriye gitmesi noktasında önemli proje ve çalışmalar gerçekleştiriyoruz” ifadesinde bulundu.

TEKBIYIKOĞLU, PENALTI KULLANDI
Teknik direktör Nihat Baran’da desteklerden dolayı teşekkür etti. Vali Tekbıyıkoğlu’na takım hakkında bilgiler veren Baran, “Takip ederek izleyerek, izleterek, kadromuza kattığımız oyuncular var. Bizim en rahat oynayacağımız maçlar en zor maçlardır. İnşallah yeni sezonda elimizden gelenin en iyisini sahada sergileyeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından Vali Tekbıyıkoğlu, beyaz noktaya geçerek penaltı kullandı.

Haber: Ahmet Gökdemir


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.