Kırıkkalespor taraftarı şampiyonluğu coşkuyla kutladı

Kırıkkalespor taraftarı şampiyonluğu coşkuyla kutladı
Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) şampiyon takımı Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 3. Lig zaferini coşkuyla kutladı. Havai fişeklerin atılarak meşalelerin yakıldığı kutlamaya yüzlerce taraftar katıldı.

TARAFTAR TAKIMINI YALNIZ BIRAKMADI
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu’nun aldığı karara göre, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup'ta 9 puan farkla lider durumda olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 3. Lig’e yükseldi. Büyükşehir parkında bir araya gelen yüzlerce taraftar ve teknik ekip, büyük bir coşkuyla şampiyonluğu kutladı. Kutlamada havai fişekler atılırken meşaleler yakıldı. Sezon boyunca takımını yalnız bırakmayan yüzlerce taraftar şampiyonluk sevinci yaşarken de takımını yalnız bırakmadı. 

"KIRIKKALE BU SENE İNANDI"
Kırıkkale BA Genel Kaptanı Tolga Özkan, "Büyük bir emek sarf etti şehrimiz. Valisiyle, Belediye Başkanıyla, bürokratlarıyla, yönetimimizle, taraftarımızla, şehir bu sene inandı. Sene başından itibaren malumunuz Mart ayı itibariyle askıya alınan liglerle birlikte federasyonumuzun vermiş olduğu kararla 3. Lig'e çıktık. Mutluyuz, gururluyuz, onurluyuz" dedi. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.