Kırıkkalespor şampiyon olacak mı?

Kırıkkalespor şampiyon olacak mı?
TFF, 2. Lig, 3. Lig ve BAL Ligi maçlarının oynatılmamasına karar verdi! Kırıkkalespor’un şampiyonluğu; TFF’nin liglerin tescil formatı ile ilgili kararına göre önümüzdeki günlerde açıklanacak.

BAL LİGİ MAÇLARI OYNANMAYACAK
Türkiye Futbol Federasyonu ile 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği, Riva'da bir değerlendirme toplantısı yaptı. TFF Başkanı Nihat Özdemir'in ev sahipliğinde, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekilleri Erhan Kamışlı, Yılmaz Büyükaydın ve Ali Düşmez, TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Yönetim Kurulu Üyesi Selim Soydan, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş ile 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Volkan Can, Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Günaydın ve Celil Hekimoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen toplantıda 2. Lig, 3. Lig ve BAL Ligi maçlarının oynanmamasına karar verildi. 

KIRIKKALESPOR’UN ŞAMPİYON OLARAK İLAN EDİLMESİ BEKLENİYOR
Durum böyle olunca akıllara, Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta mücadele eden ve en yakın rakibi Ankara TKİ ile arasında 9 puan fark bulunan lider Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un şampiyon ilan edilip, edilmeyeceği sorusu geldi. Kırıkkalespor’un şampiyon olup olmayacağı ise, TFF’nin liglerin tescil formatı ile ilgili kararına göre önümüzdeki günlerde açıklanacak. Kırıkkalespor’un şampiyon olarak ilan edilmesi bekleniyor.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.