Kırıkkalespor, Nihat Baran ile yollarını ayırdı

Kırıkkalespor, Nihat Baran ile yollarını ayırdı
Kırıkkale Büyük Anadoluspor, teknik adam Nihat Baran ile yollarını ayırdı. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, Baran'ın istifa ettiği belirtildi.

"TEKNİK HEYET KONUSUNDA ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI"
3 sezondur Kırıkkale Büyük Anadoluspor'un teknik direktörlüğü görevini yürüten Nihat Baran, Kırıkkalespor yönetim kurulu ile yaptığı görüşmlerin sonucunda ekibi ile birlikte görevinden istifa etti. İstifa sonrası sosyal medya üzerinden açıklama yapan Kulüp Başkanı Veli Uca, "Yönetim kurulumuzun yapmış olduğu gazetekale.com toplantı sonucunda Teknik Direktörümüz Nihat Baran ve ekibi karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Ayrıca Sportif Direktörümüz Tolga Özkan istifasını vermiş olup yerine Salih Işıkoğlu getirilmiştir. Teknik heyet konusunda çalışmalarımız başlamış olup en kısa sürede kamuoyu ile paylaşılacaktır." dedi.

"ŞAHISLAR GEÇİCİ, KIRIKKALESPOR KALICIDIR"
İstifa sonrası bir açılama da deneyimli teknik hocadan geldi. Baran yaptığı açıklamada, "İyisiyle kötüsüyle 3 sezondur görev aldığım memleketimin takımının ilerisi adına, yönetim kuruluna istifamı verdim. Yönetim kurulu da istifamı kabul etti. Karşılıklı anlaşarak, helalleşerek ayrıldık. Tüm taraftarlarımızdan haklarını helal etmesini istiyoruz. Bizden yana hakkımız helal olsun. İnşallah takımımız bu kan değişikliği ile istenilen yere gelecektir. Biz bu memleketin evladıyız. Şahıslar geçici Kırıkkalespor kalıcıdır." ifadelerini kullandı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.