Kırıkkalespor kulübünden taraftara destek: “İlk defa doğru bir karar aldınız!”

Kırıkkalespor kulübünden taraftara destek: “İlk defa doğru bir karar aldınız!”
Kırıkkalespor kulüp yönetimi, taraftar gruplarının ‘Tribünden Çekilme’ kararını sonuna kadar desteklediğini duyurdu.

İŞİNE NE GELİYORSA YAPANLAR TARAFTAR OLAMAZ!
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kırıkkalespor, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Kınay Bulvarspor’u konuk etti. 90 dakika sonucunda her iki takımda puanları paylaştı. Maçın ardından ise taraftar grupları sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunarak ‘Tribünden Çekilme’ kararı aldıklarını duyurdu. Spor camiasında gündem olan konuyla ilgili Kırıkkalespor kulüp yönetimi açıklama yaptı. Taraftarların aldığı bu kararı sonuna kadar desteklediğini belirten kulüp, “Tarihte ilk defa Kırıkkalespor’un önünü açacak bir karar aldıkları için kendilerini tebrik ediyoruz” ifadesine yer verdi.

TAKIMINI DEĞİL, ADETA RAKİBİ DESTEKLİYOR 
Kulüp tarafından yapılan açıkşamada şu ifadelere yer verildi, “Kırıkkalespor taraftar grupları sosyal medya üzerinden “Tribünden Çekilme” kararı aldıklarını duyurmuşlardır. Lafı hiç uzatmadan aldıkları bu kararı sonuna kadar desteklediğimizi ifade ediyor, belki de tarihte ilk defa Kırıkkalespor’un önünü açacak bir karar aldıkları için kendilerini tebrik ediyoruz. Kulüpler taraftar destekleriyle ayakta dururlar. Taraftarlar kulübün madden ve manen en büyük destekçisi olması gerekenlerdir. Bir tane bilet dahi almayan, sahte makbuzlar basıp il il dolaşıp Kırıkkalespor’a diye para toplayan, sahamızda ki maçlarda takımının değil rakibinin işine ne geliyorsa onu yapanlar taraftar olamazlar!”

İŞ İNSANLARINI, SİYASETÇİLERİNİ TEHDİT EDİYOR 
“Etkin kullandıkları sosyal medya aracılığıyla deplasman parası adıyla sürekli Kırıkkale’nin iş insanlarını, siyasetçilerini tehdit ederek, Kırıkkale insanını bütünleştirecek olan Kırıkkalespor’u toplumdan uzaklaştırıp, şehirle bütünleşmesine mani olanlar taraftar olamazlar! Kongre süreçlerinde “kişisel çıkarları” gözeterek, şehirde fitne ateşi yakıp adaylar arasında ki gerilimleri tırmandırıp, Kırıkkale’nin Kırıkkalespor’un geleceğini “kişisel menfaatleriyle” tayin etmeye çalışanlar taraftar olamazlar!” Sözde destekledikleri takıma maddi hiçbir faydası olmadığı gibi, içerdeki her maç disiplin kurallarına aykırı hareket ederek, kulübün maddi olarak ceza almasına sebep olup, kulübünü maddi olarak zorda bırakanlar taraftar olamazlar!”

HER YERDE FİTNE VE FESATLIK TOHUMU SAÇAN TARAFTAR OLAMAZ 
“İçerdeki maçlarda, daha maç başlamadan protestolara başlayıp, bireyselmiş gibi görünen homurdanmalarla küfürlerle, kendi futbolcusunu baskı altına alıp, takımının mağlubiyetine sebep olanlar taraftar olamazlar! Nemalanamadıkları yönetimleri düşürüp, şovenist tavırları nedeniyle nemalanacaklarını düşündükleri isimleri Kulübün başına getirmek için, Kırıkkalespor’un başarısız olması adına her şeyi yapanlar taraftar olamazlar! Bir gün Kırıkkalespor maçı izlememiş, bir tane Kırıkkalespor’un tarihi maçını bilmeyen, Kırıkkale’de dahi oturmayan tipleri hiç araştırmadan, ne olduğuna dahi bakmadan sırf lüks arabayla geldi bunun etinden sütünden faydalanırız diye Kırıkkalespor Başkanlığına yakıştıranlar taraftar olamazlar! Kırıkkalepor yönetim kurulu olarak diyoruz ki; Kırıkkalespor adına ilk defa doğru bir karar aldınız. Sizleri bu kararınızdan dolayı tebrik ediyor, sonuna kadar destekliyoruz” açıklamasına yer verdi.

Haber Merkezi 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.