Kırıkkalespor kendi evinde yine kayıp

Kırıkkalespor kendi evinde yine kayıp
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, aldığı kayıplarla taraftarını derinden üzmeye devam ediyor.

PUAN KAYIPLARI DEVAM EDİYOR 
20223-2023 futbol sezonuna iyi bir başlangıç yapamayan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, geride bıraktığı 7 haftada sadece iki galibiyetle tanıştı. 4 maç kendi sahasında, 1 maç deplasmanda puan kaybeden kırmızı lacivertliler, sadece 2 deplasmanda hanesine puan yazdırabildi. Son olarak hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Gümüşhanespor’u konuk eden Kırıkkalespor, sahadan 2-3’lük mağlubiyetle ayrılması da bardağı taşıran son damla oldu. Aldığı kayıplarla sıralamada gerilere düşen Kırıkkalespor, 6 puanla 13’üncü sırada kendine yer buldu. 

MAÇIN HAKEMİNE BÜYÜK TEPKİ!
54. dakika da Burak Özsoy’un ikinci sarı karttan kırmızı kart gördüğü maçta Kırıkkalespor’un gollerini Talha kaydetti. Kırıkkalespor’un son dakika da Mehmet Albayrak ile bulduğu nizami gol ofsayt gerekçesi ile iptal edilirken maçın hakemi Neslihan Muratdağı takdir hakları genelde Gümüşhanespor için kullandı. Rakip takımın ilk golünde ki ofsayt hakemler tarafından görmezden gelindi. 

FUTBOLCULAR VE POLİS ARASINDA ARBEDE YAŞANDI 
Son dakikada Kırıkkalespor’un attığı golde ise ofsayt kararı vermesi büyük tepkiye neden oldu. Maç sonunda hakeme itiraz eden Kırıkkalesporlu futbolcuları ile emniyet güçleri arasında arbede yaşandı. Sahaya giren ve ellerinde ki kalkanlarla futbolcu ve teknik heyete sert müdahalede bulunan polisler, gerilimi tırmandırdı. Olaylar sonrası taraftarlar emniyet güçlerine tepki gösterirken futbolcuları tribünlere davet ederek destek verdiler. Taraftar maç sonunda ‘sahipsiz Kırıkkale’ şeklinde tezahüratta bulundular.

BARAN: “HERKES HAKKINI HELAL ETSİN”
Alınan mağlubiyetin ardından teknik direktör Nihat Baran ile Sportif direktörü Tolga Özkan istifa etti. İstifa sonrası açıklamalarda bulunan Baran, “Şehrimizin önünü açmak adına istifa ettim. 3 sezondur iyisiyle kötüsüyle görev aldığım memleketimin takımının ilerisi adına yönetim kuruluna istifamı verdim ve yönetim kurulu da kabul etti.  Karşılıklı anlaşarak ve helalleşerek ayrıldım. Tüm taraftarlarımızdan hakkını helal etmelerini istiyorum. Bizden yana hakkımız helal olsun. İnşallah takımımız bu kan değişikliği ile istenilen yere gelecektir bizler bu memleketin evladıyız. Bizlere destek olan herkese teşekkür ederiz. Şahıslar geçici Kırıkkalespor kalıcıdır” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.