Kırıkkalespor, kendi evinde galip

Kırıkkalespor, kendi evinde galip
Kendi evinde 23 Elazığ FK ile karşı karşıya gelen Kırıkkale Büyük Anadoluspor, sahadan 3-2’lik skorla galip ayrıldı.

LİGDEKİ PUAN 18
TFF 3. Lig’de mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, ligin 16. haftasında 23 Elazığ FK ile karşı karşıya geldi. Temponun bir an olsun düşmediği 90 dakika boyunca toplamda 9 sarı kart ve 1 kırmızı kartın çıktığı karşılaşmadan, Kırıkkalespor 3 puanla ayrıldı. Rakibini 3-2’lik skorla mağlup eden Kırıkkalespor, ligdeki puanını 18’e çıkardı.

İLK GOL KIRIKKALESPOR’DAN
Karşılaşmanın ilk golü 23. dakikada Kırıkkalesporlu futbolcu Talha Aydemir’den geldi. Beraberlik golü 41. dakikada Elazığ FK’lı futbolcu İbrahim Kaya’dan geldi. Kırıkkalespor’u rakibi karşısında yeniden öne geçiren golü ise ilk yarının son anlarında, 43. dakikada Cihad Ateş kaydetti. Karşılaşmanın ilk yarısı 2-1’lik skorla sona erdi.

TEKNİK ADAMLAR SAHNEDE
Karşılaşmanın ikinci yarısı ile birlikte her iki teknik adam da kozlarını oynamaya başladı. Maçta oyuncu değişiklikleri peş peşe gelirken, Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 81. dakikada Mertcan Akkaya’nın golü ile farkı 2’ye çıkardı. 86. dakikada ise Elazığ FK’lı oyuncu Ö. Şahan karşılaşmanın son golünü kaydetti. Kırıkkale Büyük Anadoluspor, bu skorla birlikte sahadan galip ayrıldı.

9 SARI VE 1 KIRMIZI KART
Kıyasıya mücadeleye sahne olan karşılaşmada goller kadar, oyunculara gösterilen kartlar da konuşuldu. Maçta, 5’i Kırıkkalesporlu oyunculara olmak üzere toplamda 9 sarı kart gösterildi. Karşılaşmada dakikalar 90+1’i gösterirken Kırıkkalesporlu futbolcu Ufukcan Engin kırmızı kart görerek, oyun dışı kaldı.

Haber: Burak Çalışkan


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.