Kırıkkalespor, gol oldu yağdı 6-1

Kırıkkalespor, gol oldu yağdı 6-1
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Ceyhanspor’u konuk etti.

PUANINI 46’YA YÜKSELTTİ 
TFF misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, ligin alt sıralarında yer alan Ceyhanspor’u konuk etti. Başpınar Stadyumunda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan şimşekler rakibin kalesini Reha Kurt (3) Seyit Mehmet Söğüt, Ali Kemal Özkan ve Ufukcan Engin'in golleriyle havalandırdı. Kırıkkalespor aldığı galibiyetle puanını 46’ya yükselterek 6’ncı sarada yer aldı.


İKİ ÖNEMLİ MAÇA ÇIKACAK 
Kırıkkale Büyük Anadoluspor 2 Nisan Cumartesi günü saat 14.00'te Büyükçekmece Tepecikspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Tepecik Şenol Güneş Stadyumunda oynanacak. Geçtiğimiz hafta kar yağışı nedeniyle ertelenen Gümüşhanespor maçı ise 6 Nisan saat 14.00'te oynanacak. Mücadele Gümüşhane Yenişehir stadyumunda oynanacak. Çok önemli iki karşılaşmaya çıkacak olan şimşekler, bu maçlardan almak istediği galibiyetler ile play-off için ilk 5'te yer almak istiyor.


Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.