Kırıkkalespor, evinde puan arayacak 

Kırıkkalespor, evinde puan arayacak 
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. grupta mücadele eden Kırıkkalespor, kendi saha ve seyircisi önünde Bayrampaşaspor'u konuk edecek. Deplasmanda geçtiğimiz hafta mağlubiyet alan Kırıkkalespor, sahasında 3 puan arayacak.

27 PUANLA 10'UNCU SIRADA 
2022-2023 futbol sezonunun 26'ncı haftası Kırıkkalespor'un kendi ev sahipliğinde oynanacak. Başpınar Stadyumu’nda 2 Nisan pazar günü saat 15.00'te Bayrampaşaspor'u konuk edecek olan Kırıkkalespor, geçtiğimiz hafta aldığı mağlubiyetin üzerini kapatmak istiyor. Son hazırlıklarını yaparak karşılaşmaya hazır olan Kırıkkalespor, bir maç eksiğiyle 27 puanla 10'uncu sırada yer alıyor. Mutlak galibiyet parolasıyla yeşil zemine çıkacak olan Kırıkkalespor'un rakibi Bayrampaşaspor ise 22 puanla 13'üncü sırada yer alıyor.

HER İKİ TAKIMIN PUANA İHTİYACI VAR 
90 dakikalık karşılaşmanın orta hakemi Halil Erdoğan olacak. Yardımcı hakemlik görevlerini ise Vedat Güneş, Nihat Ökten, Hakan Yurtseven üstlenecek. Barış Yavaş gözlemci olurken, Yalçın Kaya ve Zait Burak Aktuğ temsilci olarak görev yapacak. Bütün hazırlıklarını yaptıklarını ve oyuncularının karşılaşmaya hazır olduğunu vurgulayan Kırıkkalespor teknik direktörü Erkan Kaya, sahada mutlak üç puan arayacaklarını söyledi. Her iki takımında puan ya da puanlara ihtiyacı olduğunu belirten Kaya, takımına sonuna kadar güvendiğini dile getirdi.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.