Kırıkkalespor’dan transfer bombası

Kırıkkalespor’dan transfer bombası
Geçtiğimiz yıl klübümüzde top koşturan Mustafa Özkaya, yeniden Kırıkkalespor’da. Sezon başında İçel İdmanyurdu ile anlaşan ancak sezon arasında yollarını ayıran Özkaya yuvasına döndü. 

KIRIKKALESPOR’A 10 NUMARA
2019 yılında Kırıkkale Büyük Anadoluspor forması giyen ve daha sonra İçel İdmanyurdu’na transfer olan Mustafa Özkaya, tekrar Kırıkkalespor’a döndü. Futbol kariyerine 2004 yılında Antalyaspor Altyapısında başlayan Mustafa Özkaya sırasıyla; Maltepespor, Antalyaspor, İnegölspor, Keçiörengücü, Tekirova Belediyespor, Erzurum Büyük Şehir Belediyespor, Kemer Tekirovaspor, A. Selçukspor, Çine Madronspor, Muğlaspor, Yozgatspor 1959, Artvin Hopaspor, Kırıkkale Büyük Anadoluspor ve İçel İdmanyurdu’nda forma giydi. Orta saha ve on numara pozisyonlarında oynayabilen ayrıca her iki ayağını da etkili bir şekilde kullanan Özkaya, tekrar Kırıkkalespor’la anlaşma sağladı. 

BİRKAÇ MEVKİİYE TRANSFER
Transferin gerçekleştiğine dair bilgi veren Kırıkkale Büyük Anadoluspor basın sözcüsü Cihat Mencet Özkaya ile yarım sezonluğuna anlaşıldığını söyledi. Transferler hakkında bilgi veren Mencet bir iki transferin daha gerçekleşeceğini söyledi. Mencet, aynı zamanda Fikret Karabudak Stadyumunda maç oynanması için izin alındığını ve bugün onaylandığını söyledi. 

Kırıkkalespor Basın Sözcüsü Cihat Mencet
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.