Kırıkkalespor'da sıcak saatler: Nihat Baran ile görüşülüyor.

Kırıkkalespor'da sıcak saatler: Nihat Baran ile görüşülüyor.
Kırıkkalespor bugün oynadığı Muğlaspor maçını kaybettikten sonra büyük şok yaşadı. Yönetim acil durum toplantısı yaparak, 2 hafta önce gelen Teknik Direktör Ali Beykoz'u gönderip, Yahşihanspor'un hocası Nihat Baran ile görüşmelere başladığı öğrenildi.

Gazetekale.com Haber Merkezi

Kırıkkalespor bugün oynadığı Muğlaspor maçını kaybettikten sonra büyük şok yaşadı. Yönetim acil durum toplantısı yaparak, 3 hafta önce gelen Teknik Direktör Ali Beykoz'u gönderip, Yahşihanspor'un hocası Nihat Baran'ı takımın başına getirmeyi planladığı öğrenildi. 

Bergamaspor maçı öncesi teknik direktörlüğe getirilen Ali Beykoz, bugün oynanan Muğlaspor maçında bariz hata yaptığı gerekçesi ile yönetimle ipleri kopardığı öğrenildi. Ligin dibine demir atan ve 16 maçtır galip gelemeyen Muğlaspor’a kendi evinde 3-2’lik skorla mağlup olan Beykoz'lu Kırıkkalespor, tüm taraftar ve yönetimi hayal kırıklığına uğrattı. Mutlak 3 puan kazanılması gereken maçta son 4 dakikada gelen 2 golle mağlup olan Kırıkkalepor, bu skorla bir anda kendini düşme hattında buldu. Bu nedenle taraftarın büyük tepkisi ile karşılaşan Kırıkkalespor yönetimi, harekete geçerek Ali Beykoz ile yolları ayırıp, Yahşihanspor'un hocacı Nihat Baran ile görüşmelere başladı. 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.