Kırıkkalespor’da olağan kurul toplantısı düzenlendi

Kırıkkalespor'da uzun süredir düzenlenmeyen olağan kongre bugün itibariyle gerçekleştirildi. Kongrede yapılan açık oylamada, İş İnsanı Veli Uça kulüp başkanı seçildi. Burada açıklama yapan Uça, “Bu takım, maddi ve manevi neye mal olursa olsun, hak ettiği yere gelecek” dedi.

“BİZ ÖLMEDİK BURADAYIZ”
Kırıkkale Büyük Anadoluspor’da uzun süredir düzenlenmeyen olağan kongre bugün itibariyle düzenlendi. Kongreye, Kırıkkalespor yönetim kurulu üyeleri katıldı. Kongrede düzenlenen tek listeli seçimde, İş İnsanı Veli Uça Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulüp Başkanı olarak seçildi. Kongreye Kulüp Başkanı Veli Uça’nın konuşması damga vurdu. Başkan Uca, “3 gün içinde bu takımı kurduk. Kasamızda para yoktu. Sosyal medyadan kabadayılık yapan arkadaşlara sesleniyorum, biz ölmedik buradayız.” dedi. 

“YENİNCE ‘HELAL OLSUN’, YENİLİNCE ‘ALLAH BELANI VERSİN”
Kongrede bir konuşma yapan Başkan Uça, “Hepinize teşekkür ediyorum, bu resmi başkan olarak ilk konuşmam. Divan başkanımız bazı konulardan bahsetti. Ben de bu konular hakkında bilgiler vermek istiyorum. Ben isterdim ki 3-4 tane liste daha çıksın. Çekişmeli bir kongre olsun. Ama ne hikmetse İç Anadolu’nun incisi olan bu memleket bizim düşündüğümüz gibi hiçbir zaman olmadı. Bu saatten sonra dualarımız olması yönünde. Kırıkkalespor bu şehrin tek takımı. Lakin yapılan sadece şu var, yendiğinizde ‘helal iyi olmuş’, yenildiğinizde ‘Allah belanızı versin’. Kardeşim bu kulübe geldiğimizde sezonun başlamasına 15 gün vardı. Sağ olsunlar bizi layık görmüşler bizi buraya başkan olarak gönderdiler. Geldik buraya 3 gün içerisinde şu anki mevcut takımı kurduk, tüm olumsuzluklara rağmen. Kasanın tam takır kuru bakır olmasına, kasada bir kuruş para olmamasına rağmen. Belediye Başkanımızdan ve MKE Genel Müdürümüzden başka şahısları burada tek tek saymak istemiyorum tabi ki şahıslar içerisinde destek verenler oldu, onların haricinde bu kulübe ‘selamın aleyküm’ diyen olmadı. Tek başımıza yürüttük.”

“BİZ GELMESEK BU TAKIM ŞUAN YOKTU”
“Buraya biz gelmeseydik bu takım şuan yoktu kimse kusura bakmasın. Sosyal medyada kabadayılık yapmakla bu işler olmuyor. İç Anadolu tabiriyle konuşuyorum, bu kulübün kapısı eniğinden, cücüğüne herkese sonuna kadar açık. Biz buraya geldiğimizde ilk konuşmamız bu yönde oldu; şeffaf bir kulüp kurumsal bir kulüp haline getireceğiz burayı dedik. Nitekim çalışmalarımız sonuç verdi. Kırıkkale bizim için önemli biz Kırıkkale için varız. Biz öldükten sonra bu memlekette bizim çocuklarımız yaşayacak. Bu takım da maddi, manevi her neye mal olursa olsun layık yere gelecek. Sosyal medyadan kabadayılık yapan arkadaşlara sesleniyorum hiç merak etmesinler biz ölmedik biz daha buradayız. Yüzlerce Kırıkkalespor’a değer veren, Kırıkkalespor’u seven kardeşimiz, iş adamımız, doktorumuz ve avukatımız var. Kırıkkalespor bu saatten sonra emin ellerde. Kimin Kırıkkalespor’a tırnak ucu kadar bir emeği geçtiyse, Allah onlardan razı olsun. Hepsinin başımızın üstünde yeri, var kapılarımız sonuna kadar açık. Herkes saygı çerçevesi içinde kulübe gelip hesap sorabilir.” dedi.


 

Kongre sırasında yapılan tek listeli seçimin sonucunda oluşan yönetim kurulu şöyle;

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER
Veli Uça (Kulüp Başkanı), Ahmet Ereli, Ali Dolu, Bilal Demircan, Birhan Aşkın, Can Saygılı, Cihat Ragıp Mencet, Ekmel Conger, Ersan Zengin, Evren Kırlangıç, Hacı Erdal, Hakan Elidemir, Hakan Gökkaya, Mehmet Olgun, Ömer Dedebali, Salih Işıkoğlu, Şahin Polat, Tolga Özkan, Tuncay Altan, Turgay Kesici, Utku Sevinç, Yasin Kılıç, Yunus Erol

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER
Önder Uyumaz, Hakan Karabekir, Mustafa Yeşilyurt, Aykut Şahinli, Murat Savaş, Cebrail Kantekin, Davut Eroğlu, Fırat Uça

DENETİM KURULU ASİL ÜYELER
Bülent Özkan, Erol Çelikel, Niyazi Selçuk Cilasun

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELER
Murat Uçar, Kenan Ece, Deniz İçinak

A.S.K.F DELGELERİ
Veli Uça, Ragıp Cihat Mencet, Can Saygılı


 


604b9ae720b00-kirikkale kongre (1).jpg

604b9ae741d87-kirikkale kongre (2).jpg

604b9ae80ef30-kirikkale kongre (3).jpg

604b9ae871b61-kirikkale kongre (4).jpg

604b9ae907994-kirikkale kongre (5).jpg

604b9ae97f578-kirikkale kongre (6).jpg

604b9aea28d14-kirikkale kongre (7).jpg

604b9aeadf4c9-kirikkale kongre (8).jpg

604b9aeb4a040-kirikkale kongre (9).jpg

604b9aebbfe21-kirikkale kongre (10).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.