Kırıkkalespor’da hedef; ilk 5

Kırıkkalespor’da hedef; ilk 5
TFF 3. Lig 2021-2022 Futbol Sezonunu bu hafta sonu başlıyor. Temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, sezon hazırlıklarını tamamladı. Hafta sonu Fethiyespor ile karşılaşacak olan Kırıkkalespor, maça mutlak galibiyet parolası ile hazırlanıp, sezona iyi başlamak istiyor. Gazetekale.com’a özel demeç veren Teknik Patron Nihat Baran, “İyi oyuncular aldık. Sezona iyi başlamak istiyoruz. İlk 5 maç çok önemli. Sezonu ilk 5 içinde tamamlamak istiyoruz.” dedi. 

“OYUNCULAR İSTEKLİ VE ARZULU”
Kırıkkale Büyük Anadoluspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ederken, takımın Teknik Direktörü Nihat Baran, hazırlık süreci ile ilgili Gazetekale.com Haber Müdürü Burak Çalışkan’a açıklamalarda bulundu. Baran, “İyi bir takımız. İnandık, takımı da inandırdık. Oyuncular istekli ve arzulu. Sezona iyi başlamak istiyoruz. İlk 5 maç çok önemli. İnşallah hedefimize ulaşırız. Sezonu ilk 5’te tamamlamak istiyoruz.” diye konuştu. 

“FETHİYE’NİN ADI ALTINDA EZİLMEYECEĞİZ”
Ligin ilk maçında Fethiyespor’u ağırlayacaklarını belirten Baran; “Fethiye’ye gittim, izledim. Hazırlıklarını izledim, bildiğim bir takım. Bildiğim bir oyuncu grubu. Güçlü bir takım, ligin şampiyonu olma potansiyeline sahip takımlardan bir tanesi ama biz de iyiyiz. Biz de istekliyiz, taraftarımız önünde 2 senedir maç oynamıyoruz ve iyi başlamak istiyoruz. İlk 5 hafta fikstürümüz zorlu. Hedef ilk 5 haftayı az hasarla atlatıp, sonrasında fikstür avantajıyla birlikte sezon sonunda ilk 5 içinde yer almak istiyoruz.” dedi.

“EN İYİ OYUNCULARI ALDIK”
Transferlerle ilgili de açıklamalarda bulunan Baran; “Kulübün ekonomik şartları ortada. Biz bu şartlara göre alabileceğimiz en iyi oyuncuları aldık. Üst düzey 5-6 oyuncu aldık. Üst düzey 2-3 daha alabilseydik daha farklı şeyler konuşuyor olabilirdik ama kulübün ekonomik gücü ortada. Alt sıralarda olacağımızı inanmıyorum. Biz iyi bir takımız. İnandık, takımı da inandırdık. Oyuncular istekli ve arzulu. Bu sene takımda gençleşmeye gidildi. Kadromuzda 6-7 tane genç oyuncumuz var. 2-3 yıllık imza attırdık. 1 sene sabredip, gelecek seneye kullanmayı düşündüğümüz 17-18 yaşlarında oyuncularımız var. Onların tamamı takımla antrenman seviyesinde ve geleceğin Kırıkkalespor’un da yer almasını umuyorum. Alt yapımızda da çalışmalarımız devam ediyor. 4 kategoride devam eden alt yapı takımlarımıza da hocalarımızı ayarladık. Başkanımızın hedefi kurumsal bir takım olmak. Böyle bir hedef konulmuş, şuan için ilk adımları atılmış. Teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

“GEÇEN SENEKİ HATALARA DÜŞMEYECEĞİZ”
Baran, “Başlangıç açısından çok zorlu bir fikstür, biz tabii ki 5 maçı da kazanmak için çıkacağız ama ortada bir gerçek var. 5 maçın 3’ü deplasmanda. Rakiplerimizin ciddi bütçeleri var ve kadro kaliteleri üst seviyelerde. 5’inci haftada oynayacağımız takım Mersin İdman Yurdu, Süper Lig görmüş bir takım ve ciddi bütçeler ayırmış. Fikstürümüz biraz sıkıntılı bir fikstür ama bu pes ettiğimiz veya pes edeceğimiz anlamına gelmiyor. Ligimizde güçlü takımlar var. Biz de güçlüyüz, geçen seneki hatalara düşmeyeceğiz.” dedi. 

“4 MAÇTA 1 GALİBİYET, 1 BERABERLİK, 2 MAĞLUBİYET”
Kırıkkale Büyük Anadoluspor bu sezon, 4 hazırlık maçına çıktı. 4 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde eden Kırıkkalespor’un aldığı sonuçlar şöyle;
Kırıkkalespor – Iğdırspor:  1-2
Kahtaspor- Kırıkkalespor: 0-1
Ankaraspor- Kırıkkalespor: 2-2
Kırıkkalespor- hendekspor: 0-1

GAZETEKALE.COM MUHTEMEL 11’i
1. İlker Günay
2. Seyit Mehmet Söğüt 
3. Doğukan Subaşı
4. Mehmet Albayrak,
5. Fatih Uludağ
6. Buğra Şahiner
7. Ali Kemal Özkan
8. Onur Çakmakcı
9. Ali Özgür Basa
10. Yasin Reis
11. Osman Emirkan Demir

TAKIM KAROSU
Yunus Emre Kar kaleci
Gökdeniz Yılmaz kaleci
Barbaros Şimşek, kaleci
İlker Günay, kaleci
Doğukan Subaşı, defans 
Fatih Uludağ, defans 
Batuhan Kazancı, defans
İbrahim Turan, defans 
Mehmet Albayrak, defans 
Seyit Mehmet Söğüt, defans 
Yunus Emre Çabuker defans 
Ali Kemal Özkan, orta saha 
Berkay Emre Sarısu, Orta saha
Buğra Şahiner, orta saha 
Emrah Sürücü, orta saha 
Eyüp Can Temiz, orta saha
Onur Çakmakcı, orta saha
Osman Emirkan Demir, orta saha(Kiralık geldiği takım: Gençlerbirliği )
Reşit Akbulut, orta saha
Serkan Güler, orta saha
Uğur Ayhan, orta saha
Yasin Reis, orta saha 
Yiğit Alp Sevinç, orta saha
Ensar Eyüp Bayır, forvet 
Ali Özgür Basa, forvet 
Furkan Külekçi, forvet (Kiralık geldiği takım: Kasımpaşa A.Ş. )


612e47dee63f9-kirikkale (1).jpg

612e47df04dd2-kirikkale (2).jpg

612e47e004238-kirikkale (3).jpg

612e47e01ebf1-kirikkale (4).jpg

612e4f5c50736-Kırıkkalespor muhtemel 11.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.