Kırıkkalespor, 90+3’te eşitliği sağladı 1-1

Kırıkkalespor, 90+3’te eşitliği sağladı 1-1
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kırıkkalespor, kendi saha ve seyircisi önünde Bayrampaşaspor'u konuk etti.

İLK YARIYA MAĞLUP GİRDİ 
2022-2023 futbol sezonuna iyi bir başlangıç yapamayan Kırıkkalespor, 26'ncı hafta karşılaşmasını Başpınar Stadyumu'nda oynadı. Karşılaşmayı orta hakem Halil Erdoğan yönetti.  Yardımcı hakemlik görevlerini ise Vedat Güneş, Nihat Ökten, Hakan Yurtseven üstlendi. Barış Yavaş gözlemci olurken, Yalçın Kaya ve Zait Burak Aktuğ temsilci olarak görev yaptı. Her iki takımda karşılaşmaya eşit ve istikrarlı şekilde başladı. 

10'UNCU SIRADAKİ YERİNİ KORUDU
Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında gol sesi çıkmadı. İkinci yarının ilk dakikalarına hızlı başlayan Bayrampaşaspor, 55'inci dakikada İbrahim Türkoğlu'nun ayağından istediği golü buldu.
Kalesinde golü gördükten sonra moral bozukluğu yaşayan Kırıkkalespor, rakip kalede yakaladığı net fırsatları değerlendiremedi. Maçın son 20 dakikasında ikinci bir gol yememek üzere defans ağırlıklı oynayan Kırıkkalespor, 90+3'te yakaladığı kontra atağı iyi değerlendirdi. Ceza sahasının kenarından yapılan ortaya Arka Kaya kafa vurarak takımına eşitliği getiren golü attı. 4 dakikalık uzatmanın sonunda mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Puanını 28'e yükselten Kırıkkalespor, 10'uncu sıradaki yerini korudu.

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.