Kırıkkalespor, 2021-2022 sezonu çalışmalarına başladı

Kırıkkalespor, 2021-2022 sezonu çalışmalarına başladı
TFF 3. Lig’de mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulübü, 2021-2022 futbol sezonu çalışmalarına start verdi. Yeni sezon için düzenlenen toplantıda, Kırıkkalespor yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada, “Kırıkkalespor’un şehrimizi en iyi şekilde temsil etmesi için çabalayacağız” ifadeleri kullanıldı.

“GEÇMİŞTEN DERS ALACAĞIZ”
Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulübü, 2021-2022 futbol sezonu için çalışmalara başladı. Yeni sezon için düzenlenen toplantıda, yeni yapılacak olan transferlerin ince elenip sık dokunacağı belirtildi. Toplantı sonrasında yapılan açıklamada; Başkan Veli Uça, ‘Yeni sezona yönetim kurulumuz ile birlikte istişareler yaparak; kulübümüzün yapısına uygun, bizleri her ortamda en iyi şekilde temsil edecek oyuncu grubu ile çalışmayı hedefliyoruz. Geçmişten ders alarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz’ dedi. 

“ŞEHRİMİZİN PARASINI ÇÖPE ATMA LÜKSÜMÜZ YOK”
Önümüzdeki günlerde Teknik direktörü ve iç transfer görüşmelerini yaparak 2021-2022 sezonunun startını vereceklerini söyleyen Başkan Uça, ‘Yapılacak olan transferlerde ince eleyip sık dokuyarak memleketimiz adına karakterli oyuncu grubu ile çalışacağız. Memleketimizin bir kuruş parasını çöpe atma lüksümüz olamaz. Ekibimiz ile beraber sıkı şekilde çalışarak arzuladığımız günlere gidebilmek adına dört elle sarılarak, gece gündüz çalışacağız’ şeklinde konuştu. 

“BU ŞEHİR VE BU TAKIM HEPİMİZİN”
Şehrin önde gelenlerinin verecekleri maddi, manevi desteklere her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduklarını belirten Başkan Uça, ‘Hedeflerimiz doğrultusunda Kırıkkale’mizin her kesimin desteğine ihtiyaç olacak. ‘Bu şehir ve bu takım hepimizin’ mantığı ile hareket edersek başarı kaçınılmaz olacaktır. Bizler yönetim kurulu olarak takımızın başarısı için 24 saat görev yapıyoruz. Takımımızın başarısı otomatik olarak şehrimizin başarısı olacaktır. Bu bağlamda bu süreç içerisinde bizlere destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyoruz’ dedi.
 


60ad0e67b54b1-kirikkalespor (2).jpg

60ad0e67d182d-kirikkalespor (1).jpg

60ad0e682ba65-kirikkalespor (3).jpg

60ad0e685b283-kirikkalespor (4).jpg

60ad0e686b812-kirikkalespor (5).jpg

60ad0e68bef99-kirikkalespor (6).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.