Kırıkkaleli yazarın kitabı

Kırıkkaleli yazarın kitabı
Kırıkkaleli yazar Kader Ayan’ın kaleme aldığı kişisel gelişim kitabı “Ya Sen” raflardaki yerini aldı.

GAZETEKALE.COM / HABER MERKEZİ

“YA SEN” OKUYUCUYA AN’DA KALMANIN ÖNEMİNİ VURGULUYOR
Kader Ayan'ın kaleme aldığı "Ya Sen" isimli kitap, pandemi dönemini fırsata çevirmeyi öğütleyen, kişisel gelişim, aile içi iletişim ve çocuk gelişimi konularına dikkat çekmeyi amaçlayan, okuru özendirecek cinsten bir kişisel gelişim kitabı. Yazar kitabın akışında hayatın içerisinden kısa kesitlerle anın önemine dikkat çekiyor. Ayan, kitabı hakkında yaptığı açıklamada; "İnsan hayallerinden vazgeçmemeli, her zaman hayallerinin peşinden gitmeli. Bizi hayata bağlayacak, her yeni güne umutla uyanmamızı sağlayacak bir hedef veya bir amaç edinmeliyiz diye düşünüyorum. Bir eğitimci olarak ben kendi adıma bir adım attım ve bunun devamı gelecek. ‘Ya Sen’de okuyucuya, zaman kavramının tüm aldatıcılığına karşın anda kalmanın önemine yaptığım vurguyu ve yazarken yaşadığım duygu yoğunluğunu geçireceğime bütün kalbimle inanıyorum” dedi.

YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN KİTABINI TAVSİYE EDİYOR
Şu ana kadar tarafına ulaşan okuyucu yorumlarının olumlu olduğunu söyleyen Ayan; “Okuyuculardan olumlu yanıt alıyorum, doğru yolda ilerlediğimi düşünüyorum. Pandemi sonrası okuyucuyu yeni normale hazırlayan çalışmamı Debbie Macomber’in harika bir serisinden esinlenerek özetlemek istiyorum, 'Yeni Başlangıçlar Mevsimi'. Sizlerde yeni başlangıçlar için kitabımı okuyabilirsiniz. Şimdiden kitabımı okuma fırsatı bulan bütün okuyucularına keyifli okumalar diliyor ve yolun başındaki bu yazara vermiş oldukları destekten ötürü çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

KADER AYAN KİMDİR? 
1982 yılında dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Ankara ilinde tamamladı. 2004 yılında Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun oldu. Yüksek Lisans öğrenimini yine aynı üniversitenin Felsefe bölümünde tamamladı, Mesleki alanda pek çok seminer, kurs ve eğitime katılmış olan ve yapmış olduğu çalışmalarla çeşitli ödüllere layık görülmüş olan evli ve iki çocuk annesi olan yazar, öğretmen olarak mesleki hayatına devam etmektedir. Ayan'ın çıkış noktası öncelikle okumayı sevdirmek, sonra da çocuk yetiştirme konusu başta olmak üzere, yaşamın güzelliğine ve içerisinde bulunulan anın önemine dikkat çekmek suretiyle ebeveynlere ilham kaynağı olmaktır.
 


603b9d16e962f-ya sen  (2).jpg

603b9d17cf2bf-ya sen  (1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.