Kırıkkaleli Şişko Balıkçı, dünyaya meydan okudu

Kırıkkaleli Şişko Balıkçı, dünyaya meydan okudu
​​​​​​​Kırıkkale’de şişko balıkçı olarak bilinen Bektaş Özdemir, kendisinin Türkiye en hızlı balık temizleyen olduğunu söyledi. Bektaş Özdemir, “Dünya çapında tüm balıkçılara meydan okuyorum. 24 saatte 71 bin 71 adet balık temizliyorum” dedi.

Kırıkkale’de şişko balıkçı olarak bilinen Bektaş Özdemir, kendisinin Türkiye en hızlı balık temizleyen olduğunu söyledi. Bektaş Özdemir, “Dünya çapında tüm balıkçılara meydan okuyorum. 24 saatte 71 bin 71 adet balık temizliyorum” dedi.

 

‘KARŞIMA ÇIKSINLAR YARIŞALIM

Daha önce de rekor başarılara imza attığını ve televizyon kanallarına çıktığını anlatan Şişko Balıkçı Bektaş Özdemir, “Balıkçılık mesleğini 20 yıldır yapıyorum. Bu zamana kadar benden hızlı balık temizleyen çıkmadı. Bir çok televizyon programlarına çıktım. Geçtiğimiz yıllarda balık temizlemede Guinness rekorlar kitabına girmeyi kıl payı kaçırmıştım. Şimdi Guinness rekorlar kitabına girmek için Kırıkkale’den Dünya’ya meydan okuyorum. Ayrıca Antalya ve Trabzon’da ki balıkçılara da meydan okuyorum. Daha önceki balık temizleme rekorum 24 saatte 71 bin 71 adet. Kendilerine güveniyorlarsa, karşıma çıksınlar yarışalım” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.