Kırıkkaleli Güven Hoca'ya ‘Sportif Fair Play Şeref Diploması’

Kırıkkaleli Güven Hoca'ya ‘Sportif Fair Play Şeref Diploması’
Kırıkkalegücü Spor Kulübü Başkanı Güven Gündüz, Kırıkkale Valiliği ile birlikte yürüttüğü ‘40 Köy 40 Basketbol Takımı’ projesi kapsamında ödüle layık görüldü. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından düzenlenen 2019 Türkiye Fair Play Ödülleri’nde, Güven Gündüz, Sportif Fair Play Tanıtım Dalı’nda Şeref Diplomasına layık görüldü.

GÜNDÜZ’E ŞEREF DİPLOMASI
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından bu yıl 38’incisi düzenlenen Türkiye Fair Play Ödülleri’nde, bir ödül de Kırıkkale’ye geldi. Kırıkkale Valiliği ile birlikte ’40 Köy 40 Basketbol Takımı’ projesini yürüten Basketbol Antrenörü Güven Gündüz, Sportif Fair Play Tanıtım Dalı’nda Şeref Diplomasına layık görüldü.

FAİR PLAY RUHUNUN EN İYİ TEMSİL EDİLDİĞİ PROJELER ÖDÜLLER SAYESİNDE ONURLANDIRILIYOR
TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar ise ödül alan sporcuların birer rol model olduğunu belirterek, “TMOK olarak Türkiye’nin dört bir yanına yaymaya çalıştığımız Fair Play ruhunun en iyi temsil edildiği davranış ve projeler Türkiye Fair Play Ödülleri sayesinde onurlandırılıyor, birer rol model olarak sunuluyor. Tüm ödül kazananları kutluyor, ülkemizde Fair Play’in bir yaşam biçimi olarak benimsenmesini temenni ediyorum" açıklamasında bulundu.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.