Kırıkkale’ye 22 doktor atandı

Kırıkkale’ye 22 doktor atandı
Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine toplam 22 doktor ataması yapıldı. Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, doktorların en kısa zamanda göreve başlaması bekleniyor.

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine toplam 22 doktor ataması yapıldı. Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, doktorların en kısa zamanda göreve başlaması bekleniyor.

EN KISA ZAMANDA GÖREVE BAŞLAYACAKLAR
Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğünden yaptığı yazılı açıklamada Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde çalışmak üzere 1 Nöroloji Uzmanı, 2 Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 1 Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Hastalıkları Uzmanı, 2 Pratisyen Hekim, Aile Hekimi Uzmanı, Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanı atamaları 5 Temmuz 2019 tarihi itibariyle gerçekleştirildiği bildirildi. Sağlık Bakanlığı tarafından 87. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurasının yapıldığı ve atanan doktorların en kısa zamanda göreve başlayacağı belirtildi. 

BÜYÜK ÖLÇÜDE SORUN GİDERİLECEK
Atamalardan sonra Kırıkkale merkezdeki hekim ihtiyacının büyük ölçüde giderileceği bildirilen açıklamada, “Bakanlığımızca 2019 yılı 2. Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası kapsamında yapılacak olan atamalarda müdürlüğümüze bağlı Yüksek İhtisas Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bünyesine 08 Ağustos 2019 tarihinde kura ile aşağıda belirtilen unvan ve branşlarda 22 sağlık personeli ataması gerçekleştirilecektir. Özellikle Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine yapılacak Diş Hekimi ve Uzman Diş Hekimi atamaları sonrası hekimlerimizin göreve başlaması ile birlikte merkezimizdeki hekim ihtiyacı büyük ölçüde tamamlanmış olacak ve Kırıkkale halkına daha kaliteli bir hizmet sunumu gerçekleştirilecektir.” denildi. 

UNVAN    BRANŞ  SAYI    
Diş Tabibi   Yok    5
Eczacı Yok    1
Tabip  Yok    3
Uzman Diş Tabibi  Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi  1
Uzman Diş Tabibi  Çocuk Diş Hekimliği 1
Uzman Diş Tabibi  Endodonti  1
Uzman Diş Tabibi  Protetik  1
Uzman Tabib Restoratif Diş Tedavisi  1
Uzman Tabib Genel Cerrahi 1
Uzman Tabib Göğüs Cerrahisi 1
Uzman Tabib Kardiyoloji 1
Uzman Tabib Neonatoloji (Yenidoğan)   1
Uzman Tabib Nöroloji  1
Uzman Tabib Nükleer Tıp    1
Uzman Tabib Plastik, Rekonstrüktif ve Est.Cerrahi    1
Uzman Tabib Ruh Sağlığı ve Hastalıkları    1
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.