Kırıkkale, uluslararası yarışta

Kırıkkale, uluslararası yarışta
Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Kırıkkale Valiliği himayelerinde Kırıkkale’de ilk kez düzenlenecek olan Uluslararası Road Race UCI 2.2 Bisiklet yol yarışında Kırıkkale’de yarışıyor.

ANTRENMANLARINI GERÇEKLEŞTİRDİLER 
Kırıkkale forması giyecek olan profesyonel bisiklet sporcuları antrenmanlarını Kırıkkale sokaklarında yaptı. Uluslararası 15 takımın yarışacağı Bisiklet yol yarışı Cumartesi sabah 09.00 da Millet Bahçesi önünde start alacak. Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ve As Başkan Bahattin Akyön start bayrağını kaldırması ile başlayacak. 

165 KM PEDAL ÇEVİRECEKLER 
Elitler- Büyük erkekler kategorisinde 165 km. Pedal çevirecekler. Birinci etap Millet Bahçesi önü, Hacılar, Karaahmetli, Çeşnigir, Karakeçili, Çelebi, Haydarı Sultan, Konur, Müsellem, Keskin, Hasandede, Rafineri, Kızılırmak kenarı ve Millet bahçesi önünde saat 12.30 gibi bitecek. 

KIRIKKALE HALKI DAVETLİ 
2. Etap öğleden sonra Gençler kategorisinde aynı güzergahta yarışacak. Kırıkkale’nin doğal ve çevre güzellikleri öne çıkan yarışta Kırıkkale dünyaya tanıtılacak. Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, tüm sporculara başarılar dileyerek, Kırıkkale halkını bu güzel yarışa davet etti As Başkan Bahattin Akyön “Kırıkkale Valimiz Sayın Bülent Tekbıyıkoğlu’na sonsuz teşekkür ediyorum, Kırıkkale inşallah tarihi bir güne, hem takım, hem organizasyon ve hemde ülkeleri misafir ederek imza atıyor. Kırıkkale dünyaya açılıyor” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.